Takk for oppdraget!

januar 16, 2020 Inspira AS

Denne uka hadde jeg siste yogaøkt med de fine folka som jobber ved Barnevernet i Namsos. Kjempefin gjeng! På bildet under her ser du noen av dem, på det meste var cirka 20 ansatte med på bedriftsyogaen.

Nettopp bedriftsyoga er en av de tingene Inspira kommer til å satse på i tida framover. Jeg gjorde en slags ‘vareopptelling’ for meg selv når Inspira nå nylig feiret femårsjubileum, og landet på at jeg er fantastisk fornøyd med ståa på medlemskapet Inspira BASIS. Inspira LIVE føles også bra, så det er ikke innen de to segmentene jeg vil at Inspira skal ekspandere ytterligere – der skal vi holde ting på det gode nivået vi for øyeblikket er på, og konstant jobbe for å gjøre det enda bedre.

Men jo – innen bedriftsyoga og bedriftstrening ønsker vi å vokse! Der vet vi at det vi tilbyr er akkurat det bedriftene trenger: Helsefremmende tiltak som bidrar til

  • at ansatte blir mer produktive
  • økt trivsel og samhold på arbeidsplassen
  • lavere sykefravær

Alle disse momentene bidrar til én ting: Økt lønnsomhet!

Det vises på bunnlinja når de ansatte er friske og fornøyde, og dette er det heldigvis flere og flere bedriftsledere som skjønner. Det er helt enkelt bra business.

Dette har de kloke hodene i ledelsen ved både Overhalla Betongbygg og Overhalla Hus forstått; i disse to bedriftene har de ansatte fått tilbud om yoga hver uke i drøyt to år nå. Hver eneste uke.

Vil du ta noen grep for å bidra til at dine ansatte får det litt bedre på jobb?

Inspira skreddersyr løsninger til hver enkelt bedrift, vi tilpasser opplegget slik at det passer til akkurat din arbeidsplass. Kontakt meg på telefon 90 98 93 54 eller mail grete@inspiranamsos.no så finner vi ut av det.

Alt godt // Grete

Pssst: Her kan du lese mer om hvorfor yoga lønner seg