Medlemskap

Trykk her for å komme til timeplanen: www.momoyoga.com/inspira

Som BASIS-medlem betaler du en fast sum i måneden, for så å velge fritt mellom en rekke flotte timer på vår rikholdige timeplan. Som BASIS-medlem velger du selv når du vil komme – kom på de timene som frister!

Foto Ina Skjefte

Du får tilgang til vårt bookingsystem slik at du kan booke deg inn på de timene som frister til enhver tid. Vi har ulike trinntimer, styrketrening, intervalltrening, rolig yoga, aktiv yoga – valgmulighetene er mange! Timeplanen vil variere, som medlem er du til enhver tid oppdatert på hva du har å velge mellom.

I tillegg til timeplanen kan du som Inspira BASIS-medlem også benytte deg av våre fine treningsrom. Vi har et styrkerom, der du vil finne ulike apparater og vekter du kan bruke til styrketrening, samt at vi har et eget rom med kondisjonsapparater. Medlemmer kan se i bookingsystemet hvilke tidspunkter treningsrommene er ledige.

Foto Ina Skjefte

For den som eventuelt måtte sitte på gjerdet og er usikker på om medlemskap hos oss er det riktige for seg, tilbyr vi gratis prøvetimer. Alle får muligheter til å prøvekjøre Inspira uten kostnad, det er bare å sende en sms til 90 98 93 54 for å avtale prøvetimer. Velkommen skal du være!

Foto Ina Skjefte

Trykk her for å komme til timeplanen