Inspira LIVE

Dette får du tilgang til med Inspira LIVE: ​Aktiv & Energisk Yoga Styrke, Balanse & Puls Myk & Rolig Yoga Avspenning & Pust LIVE Med Inspira LIVE kan du praktisere yoga og trene når som helst og hvor som helstFor deg som vil ha muligheten til å gjøre yoga og trene når som helst og...

LIVE

Med Inspira LIVE kan du praktisere yoga og trene når som helst og hvor som helst

For deg som vil ha muligheten til å gjøre yoga og trene når som helst og hvor som helst er Inspira LIVE den ultimate løsningen. Som LIVE-medlem får du tilgang en rekke videoer som kan gi deg inspirasjon og drahjelp med egenpraksis og hjemmetrening.

Du vil finne videoer av ulik lengde, med forskjellige yoga- og treningsformer med varierende intensitet. Inspira LIVE er ujålete og ekte, det vi ønsker å gi deg er ærlig, god yoga og trening. Du vil få se ekte mennesker i aksjon, med alle variasjoner og særpeg det innebærer.

Inspira LIVE koster kun kr 98,- i måneden, og du har ingen bindingstid og kun en måneds oppsigelse (fra den 1. i hver måned). Ved bestilling betaler ​du med ditt bank- eller kredittkort, deretter vil du få tilsendt e-faktura kostnadsfritt.

Kjøp medlemsskap her:

 

LIVE

Kr ​98

pr mnd

Online yoga hvor som helst og når som helst

 

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med meg: grete@inspiranamsos.no

Tlf: 90 98 93 54