Personlig Trening

En personlig trener (PT) er en profesjonell treningspartner som kan hjelpe deg med å få etablert gode treningsrutiner og en litt sunnere livsstil. Samarbeidet med vår PT Grete innledes med en god samtale, der vi kartlegger hverdagen din og målene dine. Hele opplegget tilpasses den enkeltes ønsker, mål, timeplan og forutsetninger, vi legger hjertet vårt i å skreddersy aktivitetene til å passe d e g .

Ofte jobber vi en til en, men du kan også trene sammen med en venn eller en liten gruppe på noen få personer. Uansett om det er bare en eller om det er flere som trener sammen så kan vi garantere personlig, tett og profesjonell oppfølging av PT.

Ved Inspira kan du trene sammen med personlig trener Grete Lian. Hun er utdannet som PT ved Akademiet for personlig trening (AFPT) i tillegg til at hun har utdannelse som rehabiliteringstrener, veileder/coach, dansepedagog, treningsinstruktør og yogalærer.

Grete har jobbet fulltid som instruktør innen trening, yoga og dans i over tjue år, og har også erfaring med livsstilsendringskurs. Hun har også stødig kompetanse innen tilrettelagt trening for den med skader, smerter eller muskel- og skjelettlidelser. Du er i trygge hender her på Inspira, og vi hjelper deg er enn gjerne med å nå dine mål på en trivelig og bra måte.

Ved Inspira tilbyr vi pakkeløsninger for deg som ønsker Personlig Trening. Du kan bestille alt fra 1 til 50 klipp i en slik pakke, og du bestemmer selv hvor ofte du vil at vi skal møtes. Jo flere klipp du kjøper, jo mer rabatt får du – en pakke på 50 klipp gir for eksempel en timepris som er hele 20 % lavere enn en enkelttime.

Du kan betale i månedlige avdrag hvis du ønsker det, uten at det koster noe ekstra.

Bestill uforpliktende prøvetime ved å sende sms med kodeord «PT» til 90 98 93 54.

Personlig Yoga

I tillegg til personlig trening tilbyr vi også personlig oppfølging innen yoga. Typisk for dem som ønsker personlig oppfølging er at de gjerne har ei utfordring eller et problem de vil ha hjelp med. Det kan være alt fra ryggvondt til kjevespenninger til stress til øresus. Noen ganger kan yogaen hjelpe til med å fjerne problemet, andre ganger kan yogaen hjelpe vedkommende til å takle det de opplever. Andre ønsker personlig yoga for å dykke dypere inn i sin yogapraksis, eller for å lære mer om yoga en til en.

Yogalærer og personlig trener Grete har sin bakgrunn innen hatha yoga, og er spesielt glad i vinyasa, yin yoga og restorativ yoga. Har lang erfaring med både aktivt, dynamisk arbeid, samt restituerende og beroligende former for yoga. Grete er en rutinert instruktør med en solid forståelse av anatomi, og er dyktig til å tilpasse yogaen til den enkeltes forutsetninger.

Opplegget skreddersys den enkeltes behov og mål, og du kan føle deg trygg på at du blir møtt på en profesjonell, hjertevarm og engasjert måte. Bare kom som du er, så tar vi derfra!

Bruk send sms med kodeord «PT» til 90 98 93 54, så lager vi et opplegg som passer for deg.

Kundefeedback

Å trene her, er lystbetont. Du pusher deg selv fordi du har LYST til å gjøre det, og fordi Grete får deg til å skjønne hvorfor du gjør som du gjør, ikke fordi du ‘må’. Du blir svett, du blir støl, og du blir sliten, men jeg tør garantere deg at du kommer til å ha det gøy underveis!

Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle begynne å like styrketrening. Men nå har jeg gleda meg til hver eneste time. Du har klart det umulige!

Resultatene kommer fort, enten du trener for å gå ned noen kilo, for å bli sterkere eller bli mer utholdende. I tillegg har jeg enda til gode å oppleve to like treninger med Grete. Elementene er gjenkjennbare, men timene er forskjellige hver gang.

En av de absolutt flinkeste instruktørene jeg har hatt, ei som ser deg og som er flink til å motivere!

Timene er helt suverene! Du er så flink til å se individet, du finner styrker og svakheter og hvor det må jobbes. Du har en enorm kunnskap og glede i det du gjør, og den gleden smitter!

Du er velkommen til å kontakte oss på mail grete@inspiranamsos.no eller telefon 90 98 93 54 hvis du har spørsmål knyttet til personlig trening.