Personlig Trening

Skreddersydd trening, tilpasset  D E G , det er vi gode på her på Inspira! Mange velger å komme alene for å få personlig trening en til en. Dette er en effektiv og god måte å jobbe på, der du er i fokus fra start til mål. Her får du trening som er 100 % tilpasset deg – altså din kropp, dine mål, dine forutsetninger.

Det står to trenere parate til å guide deg som vil ha personlig oppfølging her på Inspira, både Ann Karin og Grete er tilgjengelige som coacher.

Ann Karin Amdal er sertifisert kettlebellcoach og er derfor spesielt god på alt som har med kettlebells å gjøre. Trening med bulgarian bags er også en spisskompetanse som Ann Karin har, i tillegg til at hun er glad i kjøre utetreninger. Hun er også den beste når det kommer til målrettet pulstrening, så hvis målet er å skjerpe kondisjonen er Ann Karin midt i blinken. Ønsker du en sprudlende, energisk coach med lidenskap for trening er Ann Karin midt i blinken for deg.

Grete Lian har jobbet med trening i over tjue år, og brenner for å skreddersy treninga til å passe den enkeltes mål, forutsetninger og dagsform. Med individuell tilpasning kan man få til alt! Grete bruker alt fra alternative treningsøvelser med strikk, ball eller kroppsvekt til klassiske styrkeløftøvelser. Uansett om du er helt på begynnelsen av din reise for å komme i bedre form eller om du ønsker å toppe en allerede okei form så coacher Grete deg med helhjertet engasjement og et smil.

Personlig Yoga

Grete tilbyr også Personlig Yoga (PY), et tilbud som de siste årene har vært vel så populært som personlig trening. Typisk for dem som ønsker PY er at de gjerne har ei utfordring eller et problem de vil ha hjelp med. Det kan være alt fra ryggvondt til kjevespenninger til stress til øresus. Noen ganger kan yogaen hjelpe til med å fjerne problemet, andre ganger kan yogaen hjelpe vedkommende til å takle det de opplever. Andre ønsker PY for å dykke dypere inn i sin yogapraksis, eller for å lære mer om yoga en til en.

Priser

Ved Inspira tilbyr vi pakkeløsninger for deg som ønsker Personlig Trening (PT) eller Personlig Yoga (PY).

PT Solo / PY Solo (en til en)

PT Duo / PY Duo (deg + en venn)

  • 5 økter a kr 2000,- pr pers
  • 10 økter a kr 4000,- pr pers
  • 15 økter a kr 6000,- pr pers

Du kan bestille timer ved å kontakte oss på mail grete@inspiranamsos.no eller ved å sende sms ‘Personlig Trening’ eller ‘Personlig Yoga’ til telefon 90 98 93 54.

Kundefeedback

Å trene her, er lystbetont. Du pusher deg selv fordi du har LYST til å gjøre det, og fordi Grete får deg til å skjønne hvorfor du gjør som du gjør, ikke fordi du ‘må’. Du blir svett, du blir støl, og du blir sliten, men jeg tør garantere deg at du kommer til å ha det gøy underveis!

Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle begynne å like styrketrening. Men nå har jeg gleda meg til hver eneste time. Du har klart det umulige!

Resultatene kommer fort, enten du trener for å gå ned noen kilo, for å bli sterkere eller bli mer utholdende. I tillegg har jeg enda til gode å oppleve to like treninger med Grete. Elementene er gjenkjennbare, men timene er forskjellige hver gang.

En av de absolutt flinkeste instruktørene jeg har hatt, ei som ser deg og som er flink til å motivere!

Timene er helt suverene! Du er så flink til å se individet, du finner styrker og svakheter og hvor det må jobbes. Du har en enorm kunnskap og glede i det du gjør, og den gleden smitter!

Bestill din første time ved å ta kontakt via grete@inspiranamsos.no eller send sms med kodeord ‘Personlig Trening’ eller ‘Personlig Yoga’ til sms 90 98 93 54! Velkommen skal du være!