Sertifisert!

mai 25, 2023 Grete Lian

I disse dager går jeg rundt med en ekstra god følelse i kroppen, jeg har nemlig nettopp nådd et viktig mål: Jeg er nå sertifisert Rehab Trainer!

Det siste året har jeg studert ved siden av jobben ved Inspira, jeg har siden juni 2022 arbeidet meg gjennom utdanningen PT Total fra AFPT. Jeg kan nå titulere meg som personlig trener med spesialisering innen rehabilitering av muskel- og skjelettskader/tilstander, og det er jeg kjempeglad for.

Jeg har jobbet grundig og godt med fagstoffet hele veien, og har lært enormt mye. Har nerda skikkelig! Så var jeg heldig som hadde en stødig fagbakgrunn og mye arbeidserfaring fra før av, det hjalp meg masse gjennom studiene. Det var for eksempel ingen ulempe å ha det meste av latin-fagspråket på plass, så takk til mine tidligere danselærere for det. Også på dette studiet var foreleserne top notch (!), jeg er ydmyk og takknemlig for å ha fått lære av så flinke folk. Hatten av!

«Hva skal du bruke dette studiet til?» spurte en av foreleserne meg.

Det har jeg tenkt mye på. Aller mest kjenner jeg meg glad for at jeg nå har verktøy og kunnskap som kan hjelpe flere. Om det er PT-kunder, lagkameratene på fotballaget til sønnen min eller deltakere på Inspiras gruppetimer – nå er jeg enda bedre rustet til å hjelpe. Det er jeg glad for.

Jeg føler meg tryggere og mer kompetent etter dette året med utdanning. Jeg har fått bekreftet at mange grep jeg gjorde tidligere ikke var så bortevekk, men så har jeg også møtt meg selv i døra et par ganger. Kunnskap er alltid i utvikling, og det som var sant og riktig for ti år siden trenger ikke være det i dag, og det har vært utelukkende positivt å få oppdatert eget topplokk til 2023-standard. Så vil vi om ti nye år kanskje riste litt på hodet av hvordan vi håndterte ting i 2023, men sånn skal det være – vitenskap er (heldigvis) ikke statisk.

Nå ser jeg fram til å dele det jeg har lært med mine flotte kunder. Uansett om du har hatt en prolaps i ryggen, har artrose, plages med grinete akillessene eller ei vond skulder, eller du skal trene deg opp etter en korsbåndsoperasjon – kanskje jeg kan hjelpe deg?

Som personlig trener er jeg ikke helsepersonell, men i de situasjonene det er nødvendig samarbeider jeg med kundens fysioterapeut eller lege. Du kan føle deg trygg på at du blir helhetlig ivaretatt her på Inspira <3

Om du vurderer personlig trening, ta gjerne kontakt. Jeg tilbyr gratis prøvetime til alle som ønsker teste det, og det er helt uforpliktende. Om jeg tenker at du trenger hjelp fra noen andre enn meg så forteller jeg deg det, og tipser deg om hvem jeg anbefaler deg å kontakte videre.

Send bare en sms til 90 98 93 54 når som helst du, så tar vi det derfra!

Alt godt // Grete