Inspira BASIS


​​Kjære Inspira BASIS - medlemmer


​Som BASIS-medlem har du allerede full tilgang til Inspira LIVE, det har vært inkludert i medlemskapet ditt helt siden du meldte deg inn i Inspira BASIS. 

Du trenger altså ikke melde deg inn i Inspira LIVE, du har allerede tilgang.  Noen av dere har meldt dere inn i LIVE fem-seks ganger nå, men det er altså ikke nødvendig - du er allerede medlem 🙂 ​

Jeg limer inn innholdet i en mail som gikk ut til alle Inspira BASIS-kunder torsdag 19. mars, her er all informasjonen du trenger for å få full tilgang til alt innhold i Inspira LIVE:

​​


Hei kjære alle Inspira BASIS-medlemmer

Aller først: Takk. Bare takk <3


Jeg er veldig glad for å kunne bidra med digital yoga og trening i disse tider, og jeg syns det er stas at så mange benytter seg av muligheten. Dåkk e flink!

For at dere alle skal få det beste ut av medlemskapet vil jeg være sikker på at alle har skjønt hvordan ting fungerer i Inspira LIVE, derfor sender jeg ut denne mailen med informasjon.


PÅ NETTSIDEN
For å få tilgang til videoene i LIVE-portalen må du først logge inn. Det gjør du her:
https://www.inspiranamsos.no/min-konto/

Bruk da ditt selvvalgte brukernavn og passord. Har du glemt passord kan du be om nytt. Merk at du ikke vil få tilgang til videoene hvis du ikke er innlogget, så husk alltid å logge inn først.

Når du har logget inn kan du gå til Inspira LIVE i menyen. Her er link:
https://www.inspiranamsos.no/live/


På Inspira LIVE-siden ser du fire bilder, hvert bilde representerer en kategori. Trykk på den kategorien du ønsker, så blir du sendt videre til en side der videoene er listet opp. I hver kategori er videoene sortert etter lengde, de lengste videoene er på toppen av siden. Bare trykk på tittelen til den videoen du ønsker å se, for eksempel "Beroligende Yin Yoga" eller "Pilates" så blir du sendt til den aktuelle videoen.


Mange bruker bare nettsiden for å se videoer, og er ikke på Facebook. Det fungerer kjempebra, man m å ikke være på Facebook for å få tilgang til videoer, LIVE-portalen på nettsiden bugner av både yoga og trening så det skal være nok å ta av der.

Vil du likevel ha tilgang til Facebookgruppen kommer 'bruksanvisning' under her:


PÅ FACEBOOK
For å få tilgang til den tilknyttende Facebook-gruppen, må man være registrert som Inspira LIVE-medlem. Det er alle dere jo alle sammen, det er inkludert i Inspira BASIS. Merk at du ikke trenger å registrere deg mer enn en gang 😉

Du finner gruppen ved å søke med denne linken:
https://www.facebook.com/groups/inspira.live/

Jeg prøver så godt jeg kan å følge slik at alle blir raskt godkjent som gruppemedlemmer, men håper på tålmodighet hvis det drøyer litt - for eksempel legger jeg bort mobilen når vi har hjemmeskole.


Det er veldig, veldig hyggelig at medlemmer vil dele innholdet med sine venner, men merk at man ikke får tilgang til Fecebook-gruppa uten å være medlem. Selv om LIVE er gratis så må alle registrere seg via nettsiden, rett og slett så jeg skal ha litt kontroll, vite hvem alle er og ha mulighet til å kontakte medlemmene.


Helt til slutt så vil jeg si at det er veldig lov til å komme med ønsker! Er det noe du savner i LIVE-portalen? En type time du kunne tenke deg? Det er bare å komme med innspill, så skal jeg prøve så godt jeg kan å fylle Inspira LIVE med innhold som passer for d e g .

Tusen takk igjen for at du er en del av Inspira!


Alt godt,
Grete 

    

​Ikke møt opp på Inspira, senteret er stengt inntil videre.

Jeg anbefaler alle å bli medlem i Inspira LIVE som er et GRATIS​onlinemedlemskap der du får tilgang til 90 videoer med yoga og trening.

​Trykk her for å få tilgang til Inspira LIVE

 ​Etter at du har registrert deg kan du be om tilgang til den tilknyttede Facebookgruppen.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

​Torsdag

Fredag

​Lørdag

Søndag


Inspira LIVE

Pilates 'Kjernekontroll'


Inspira LIVE

Yoga

'Myk & Mild'


Inspira LIVE

Yoga

'Myk & Mild'


Inspira LIVE

Yoga

'Juicy Flow'


Inspira LIVE

Yoga 'Morgenstemning'


Inspira LIVE

​Puls / Styrke

'Sterk mage'


Inspira LIVE

​Pilates

'Styrkeflyt'


Inspira LIVE

​Yoga 'Morgenstemning'


​Inspira LIVE

​Puls / Styrke 'Sklitrening'


Inspira LIVE

​Pilates

'Pyramide'


Inspira LIVE

Yoga

'Spine Candy'


​Inspira LIVE

​Puls / Styrke 'Strikktrening'


Inspira LIVE

Yoga

'Vinyasa'


Inspira LIVE

Yoga

'Avspenning'

Ikke BASIS-medlem? Kjøp medlemskap her!

Eller book enkelttimer for kr 200,-

Hva betyr de ulike fargekodene i timeplanen?

Klikk her for nærmere forklaring