Velkommen til 2024 på Inspira

desember 24, 2023 Grete Lian

Gruppetimer

Team Inspira består fra januar av Aina, Grete, Gyda, Ida, Kirsten, Linda, Ragnhild og Wibeche, vi vil ha de faste timene på timeplanen uke etter uke. I tillegg blir Barbara og Trude blir å treffe som gjesteinstruktører, og det er vi veldig takknemlige for.

Du kan se timeplanen for uke 1 her – håper du liker den! Fra og med uke 2 fyrer vi alle sylindrene, da er alle helligdager unnagjort og vi er oppe i marsjhøyde.

Så vil timeplanen i bookingsystemet se en del ryddigere ut for dere medlemmer. Grunnen til det er at alle PT-timene ikke vil stå oppført der lenger, i stedet har vi puttet inn Egentrening slik at dere kan booke plass til det inne på treningsrommene på gitte tidspunkter.

Om du har lyst til å bli medlem hos oss kan du bare å sende sms MEDLEM til 90 98 93 54 eller registrere deg i vårt bookingsystem. Vi minner om at prøvetimer for deg som vurderer å bli medlem hos oss er gratis.

Personlig trening

PT Grete fortsetter med personlig trening, dette er en del av tilbudet vårt som det er masse trøkk på – vi regner med at det fortsetter inn i januar og 2024 også.

Grete har nesten helt fulle lister, men det fins noen få luker. Hvis du er interessert i å få vite mer om personlig trening, send sms PT til 90 98 93 54 for å sette deg på venteliste, så vil Grete ta kontakt med deg.

Også PT-prøvetime er gratis, så ikke nøl med å ta kontakt med oss for å få teste ut om denne måten å trene på passer for deg uten at det koster deg noe.

Egentrening

Her på Inspira har vi to treningsrom som kan brukes til egentrening, det er inkludert i prisen både som medlem og PT-kunde.

Vi har et kondisjonsrom, der du finner tredemølle, spinningsykkel og ellipsemaskin. En stakemaskin vil også dukke opp utover våren. Så har vi også et styrkerom, der du finner ulike styrkeapparater og frivekter. Vi har smithmaskin, knebøyrack, beinpress, leg extension, kabelapparat, leg curl, rygghevapparat samt frivekter i form av både stenger + skiver og manualer.

Reglene for bruk av rommet står skrevet på døra, men det er egentlig bare å bruke sunn fornuft og tenke på sin neste – rommet skal se like fint ut når du drar som når du kom. Det betyr at du tar av vektskivene du har brukt, lukker vinder etter deg og generelt bare rydder etter deg. I samme åndedrag ber vi om at du ikke smeller og bråker med vektene.

For at det ikke skal bli trengsel ber vi om at du booker deg inn på egentrening via bookingsystemet vårt. Er du usikker på hvordan apparatene eller utstyret fungerer, bare si i fra til Grete så får du en introduksjon og noen tips til hvordan du kan bruke det.

Prisjustering

Selv om vi har opplevd en heftig prisvekst på det meste gjennom 2023 ønsker Inspira å fortsette å gjøre trening så tilgjengelig som mulig for så mange som mulig også i det nye året. Vi legger oss derfor godt under konsumprisindeksen og justerer månedsprisen med kun 10 kroner. Medlemskap vil altså koste 535 kroner i måneden fra og med januar.

Priser på personlig trening justeres i henhold til konsumprisindeks, men fortsatt vil det være sånn at det lønner seg å velge et klippekort med mange PT-timer, for å virkelig få tid til å innarbeide en god, varig treningsrutine. Timespris for den som velger å kjøpe 50 klipp er hele 20 % rimeligere enn å kjøpe en enkelttime, så det lønner seg å tenke langsiktig.

Tilbudet vårt i 2024

I året som kommer spisser vi tilbudet vårt litt, nå fokuserer vi i utgangspunktet på to ting; gruppetimer og personlig trening. Vi avvikler massasje, setter kursvirksomhet litt på pause og går ikke aktivt ut mot bedriftsmarkedet lenger. Vi har rett og slett så mye å gjøre at vi velger å gi alt vårt fokus til våre eksisterende bedriftskunder, medlemmer og PT-kunder – vi gleder oss til å gi vårt ytterste for å begeistre dem alle!

Vi er dønn klare for et nytt år med godfølelse, aktivitet, hvile og trivsel, og vi håper du blir med oss!

Velkommen til Inspira, min venn!

Alt godt // Grete