Også Duracell-kaniner må hvile en gang i blant

oktober 29, 2016 Inspira AS

I helga har vi besøk av to tantebarn, så nå har vi 6 unger i heimen. Veldig koselig ♥ Vi utforsket høst-hagen tidligere i dag. Og jammen fant de ikke ‘den hemmelige trappen’ som slynger seg opp til steinborgen! De to eldste dro til ballbingen mens de fire minste pusla rundt huset og skoleområdet – helt til himmelen virkelig åpna seg, og vi skjønte at det kunne være greit å trekke inn.

.

gard-gyda-hedda-og-torjus.

Det har vært ei relativt rolig uke, rett og slett fordi jeg har hatt behov for å ta det litt med ro. Vanligvis er jeg på kontoret om dagene, og så har jeg timer om kveldene, men denne uka unnet jeg meg to formiddager hjemme. Det pleier ikke å være noe problem å jobbe lange dager – jeg elsker arbeidet mitt og stortrives på kontoret, den typiske Grete har masse energi og arbeidsglede. Derfor skjønte jeg at det var på tide å ta det litt lugnt når overskuddet ikke var der mandag morgen.

.

inspira-buddha.

Det er en luksus man har som gründer, det at man i større grad kan styre sin egen tid. Jovisst, vi bedriftseiere jobber nok mer enn gjennomsnittet, men til gjengjeld så velger vi selv når vi bretter opp ermene og når vi senker farten litt.

.

Jeg har all grunn til å være takknemlig – og det  e r  jeg ♥

.

 

Noen høydepunkter fra uka som har gått…

.

inspira-marianne.

Onsdag hadde jeg gleden av å være elev på Marianne Kristensen sin KundaliniYoga-time på Inspira. Jeg opplever KundaliniYoga som både krevende, behagelig irriterende og deilig. Sinnet får virkelig brynet seg. Dette er yoga for sinn og sjel, så vel som for kropp. Vi gjorde Kriya for Love.

.

Marianne er en lidenskapelig og dyktig lærer. Hun brenner virkelig for KundaliniYoga, og jeg er glad for å se at hun når ut til stadig flere! Hold et øye med denne damen, jeg ser ikke bort fra at hun dukker opp på en skjerm nær deg snart… 😉

.

inspira-kjellfrid-og-grete.

Torsdag besøkte jeg et av mine favorittsteder her på jord; Amindas Rom. Amindas Rom har jeg skrevet om tidligere på bloggen. Damen bak heter Kjellfrid Aminda Eid, og hun er kraniosakralterapeut og økologisk frisør, pluss at hun er en unik samtalepartner.

.

Denne gangen var det Lillesøster på sju og jeg som fikk klippet håret. Lillesøster forelsket seg i englekortene som Kjellfrid Aminda viste henne, så vi dro hjem og bestilte englekort selv. På Inspira har jeg noen refleksjonskort knyttet til verdier liggende fram, og jeg får stadig tilbakemelding fra kundene mine om at de syns det er fint å trekke seg et kort.

.

img_3207.

Kort til ettertanke

.

inspira-skype-med-kristin.

Arbeidsuka ble avlsuttet på herligste vis; med et Skype-møte med min mentor Kristin Landsem fra GründerGeni. Joda, jeg har skrytt av Kristin både to og tre ganger tidligere, men jeg gjør det igjen: Alle har vi godt av å sparre med noen. Kanskje spesielt vi gründere som sitter mye alene med både glitrende ideer og mye ansvar og trøkk (og innimellom også en dose tvil om de ideene egentlig er så glitrende…)

.

Takk og lov for gode, kloke, kompetente og hjertevarme støttespillere!

.

2015-08-25-11-10-56.

Nå skal resten av helga nytes med de seks små. Til tross for regn og ruskevær – ut skal vi!

.

Hvordan ser helga di ut? Jeg håper du får ladet opp batteriene og ledd en hel masse! ♥

Alt godt // Grete

.

.

Pssst! Denne helga sendes nyhetsbrevet for november ut til alle mine kunder på Inspira. Hvis du også kunne tenke deg et inspirasjonsdryss i hverdagen så kan du registrere deg ved å fylle ut navn og mailadresse i boksen øverst til høyre på denne siden. Denne måneden byr jeg på gratis trening, et godt tilbud og en liten smak av honning… Jeg sender ut en liten hilsen en gang i måneden.

// G