Gründerlivet

juli 3, 2016 Inspira AS

Joda, mest av alt er det jobbing.  M y e  mer jobbing enn folk aner konturene av. Men jeg kunne ikke tenke meg å gjøre noe annet! Og det er ikke bare meg, sånn er de fleste av mine gründervenner, vi går inn i arbeidet med hud og hår. Vi teller ikke timer, alle kluter settes til. Man bygger en drøm, må vite!

IMG_2590
Kan du se den flotte utsikten?

Men innimellom trenger vi å få luftet gründerhodene og gründerhjertene våre, og da samles vi. Yogalæreren, frisøren, arkitekten og den grafiske designeren – alle med hver vår bedrift, vår Drøm. Vi samles noen dager og bader i støtte, utfordrende spørsmål, gode råd, erfaringsutveksling. Enormt verdifullt!

 

IMG_2673En nøkkelperson for å få gjennomført disse treffene er Kristin Landsem som sammen med Bård Landsem driver Ditt GründerGeni.  Kristin og Bård backer de av oss som har en drøm i magen. De fungerer som mentorer, cheerleaders, veivisere, sparringpartnere og businessrådgivere.

Om ‘Redbull ger dig vingar’, så byr Kristin og Bård på både vinger og støttehjul!

Døra er på gløtt. Husfrua steller godt med gjestene sine

Flere ganger i året samles vi på et eller annet vis, og hver gang reiser jeg hjem med et tonn med inspirasjon og full av tro. Gode og mette er vi gjerne også! Forrige samling fant sted på vakre Husfrua Gårdshotell på Inderøy. Et sjarmerende, veldrevet, deilig, lite og landlig paradis som har hvilepuls som bivirkning nummer en. Sjarm, skjønnhet, sjelefred. Og maten…don’t get me started!!

Vil du se nærmere på Husfrua Gårdshotell kan du besøke nettsiden deres.

Herskapelig og vakkert 'kontor'
Herskapelig og vakkert fra A til Å

 

 

 

Som gründer jobber man gjerne mest alene, det kan bli mye ping-pong inne i eget hode hvis man ikke har noen å sparre med. Jeg anbefaler alle varmt å knytte kontakter, å danne og ta del i nettverk. Det er så verdifullt! For meg har Ditt Gründergeni og de nettverkene de fasiliterer vært gull verdt.

Jeg er ikke alene lenger.

Inspira Hjemmeside 7Ikke vær genial alene du heller, slå deg sammen med  likesinnede som vil deg godt. Våg å slippe drømmene fri, og ta i mot hjelp fra dyktige fagfolk. Impossible is nothing, alt er mulig.

Eller som jeg fikk høre da jeg var lita: Ingenting er umulig for den som er umulig fra før!

 

Alt godt // Grete