Inspira KURS

Mandag 20. september | Introkurs LAVTERSKEL

Dette introkurset er for deg som ønsker å komme i gang med trening på en trygg, trivelig og overkommelig måte. Uansett om du har noen vondter i kroppen eller formen rett og slett er på bånn – på dette kurset er det rom for alle. Vi starter der vi er, og så tar vi ting litt etter litt. 

Introkurs LAVTERSKEL ledes av fysioterapeut Våril Jensen, som er en rutinert treningsinstruktør med god erfaring innen tilpasning av trening til mennesker med redusert helse. Våril jobber til daglig med rehabilitering og opptrening, så du er i trygge hender på dette kurset. 

Øktene vil være 45 minutter lange, og øvelsene tilpasses din kropp og dagsform. Kurset går over 4 uker på følgende datoer:

  • Mandag 20. september klokka 18:00
  • Mandag 27. september klokka 18:00
  • Mandag 4. oktober klokka 18:00
  • Mandag 11. oktober klokka 18:00

Kurset koster kr 950 og du melder deg på ved å sende SMS til 90 98 93 54

 

Inspira KURS er for deg som liker å møtes til samme tid hver uke, med den samme instruktøren og de samme folka. Som gruppe følger dere hverandre fra start til slutt de ukene kurset varer,  noe som gjør at rammene blir veldig trygge og forutsigbare, samt at gruppa som helhet vil oppleve en bedre og mer samkjørt progresjonen enn ved drop-in.

.

.