Balanse

januar 12, 2020 Inspira AS

Et sitat jeg liker veldig godt er

The body benefits from movement and the mind benefits from stillness

Når jeg leser dette tenker jeg ‘Nettopp – sånn er det!’. Vi trenger å bevege oss, bruke kroppene våre. Bli varme i trøya, strekke, vri og bøye. Løfte, skyve og dra. Det elsker kroppen vår! Det er det vi er skapt for. Samtidig trenger sinnet ofte en liten pause. Litt mellomrom mellom hver tanke. Stillhet, ro og hvile.

Og det er det som er unikt med Inspira; her får du begge deler! Vi er ikke et treningssenter, og vi er heller ikke et yogasenter – vi er begge deler. Yin og yang. Det myke og det harde, det tøffe og det snille, det aktive og det rolige. Yes. Her tar vi vare på hele deg.

Hvis du ikke er medlem ennå, men syns dette høres fornuftig / deilig / bra / artig ut vil jeg anbefale deg å titte innom timeplanen vår. Der ser du nettopp hvor mange godbiter vi har å by å denne uka.

Her på Inspira er prøvetimer alltid gratis. Bare send meg et pip så ordner jeg plass til deg! Husk: Her er det rom for all slags folk. Spiller ingen rolle hvordan du ser ut, hvor gammel du er, om du er mann eller kvinne, hva du klarer og ikke klarer – bare #komsomduer

Vi har plass til deg. Varmt velkommen!

Alt godt // Grete