Røyrvik!

februar 19, 2019 Inspira AS

Et par dager etter at jeg kom hjem fra fjellbygda Røyrvik har jeg fortsatt ei god følelse i kroppen – jeg hadde ei så f i n helg at jeg vil dele litt med dere.

Det var like før jul at jeg fikk meldinga ‘Hei, kan du være så snill å komme til Røyrvik og holde ei yogahelg for oss som bor her?’. Visst kunne jeg det!


Lørdag morgen pakket jeg bilen full av yogamatter og satte kursen mot Steinfjellet og Limingen. Med lydbok, matpakke og te på termokoppen var det max trivsel hele veien! Røyrvikingene har en splitter ny og fin idrettshall, og der tilbrakte vi helga.

Lørdagen kjørte vi to totimers-økter. Den første økta het Myk Flyt og var en mild, rolig praksis med masse deilig flyt. En veldig fin form for yoga hvis man trenger å få smurt opp leddene og varmet opp musklene på en snill måte. Deretter gjorde vi en Strictly Supta-praksis. Supta betyr liggende, på denne økten gjorde vi ulike liggende øvelser med støtte fra vegg. Enormt behagelig, enormt avslappende.

Da dagen var over svippet jeg opp til Limingen Gjestegård. Der ble jeg bortskjemt av vertinne Hilde, jeg fikk servert både reinskav og trivelige samtaler. Spesialservice! Jeg sov 12 timer den natta, så selv om jeg underviste mye denne helga så ble det samtidig en real husmorferie. Det er luksus å få servert mat og å bare ha seg selv å tenke på, så jeg liker disse yogahelgene veldig godt, jeg!

Søndagen hadde vi en lang økt der vi satte litt mer fart på ting, arbeidstittelen min for denne økta Aktiv Flyt, da gjorde vi en ganske klassisk vinyasa-praksis før vi roet helt ned med lang avspenning på tampen. Vi fikk opp tempen godt da, damene var sporty til tusen og ble med på alt med et smil. Det var rett og slett en fin gjeng med kule kvinnfolk som var med på denne helga, bare god stemning og trivsel fra A til Å. Her ser du de fleste av dem:

En fin bukett damer!

Så fikk jeg runde av helga ‘hjemme’ på brygga. Jeg elsker å være ute og reise med yogamattene mine og treffe nye yogiser, men det er alltid deilig komme hjem igjen. Søndagskvelden ble tilbrakt på Inspira sammen en gjeng damer som har deltatt på et Vinyasa Yoga-kurs i snart halvannen måned. Nå begynner det å bli virkelig artig, nå er de så drevne at flyten går mer og mer av seg selv. Herlig!

Ettersom dette Vinyasa-kurset begynner å nærme seg slutten er det flere av dem som har etterlyst et oppfølgingskurs. Så da blir det det! Hvis du har praktisert en del aktiv yoga tidligere anebefaler jeg deg å svippe innom her og lese litt om kurset Vinyasa Yoga for viderekomne. Jeg gleder meg på en ny runde!

Men først skal jeg ha litt ferie. En fridag eller to er alt jeg trenger for å lade batteriene, og nå skal jeg ha hele tre dager fri. Wow! Fredagen vendes snuten mot fjellet – jeg gleder meg stort. Bare håper snøen holder seg!

Uansett om du har fri eller ei, jeg ønsker deg gode dager der du er.

Og Røyrvik? Jeg kommer tilbake når som helst.

Smil // Grete