M A R S

mars 1, 2018 Inspira AS

[spacer height=»20px»]

Åh, når sola titter fram og du kjenner at den varmer. Når du hører at det drypper av smeltende snø fra takrenna og du kan føle våren nærme seg – da er det godt å leve! Det er ei fin tid vi er på tur inn i, der det våres i bygd og by mens det fortsatt er herlig skiføre i fjellet. Vi er heldige som har disse skiftende årstidene her i nord ♥

[spacer height=»20px»]

For mange representerer våren en ny start. Vi rister av oss den litt tunge, mørke vinteren og løfter blikket mot sol, varme, spirende trær og grønt gress. For mange begynner begrepet sommerkroppen å ta plass i bevisstheten, noe som gjør at man kjenner seg ekstra motivert for å trene. Vi får gjerne litt mer energi, og mange av oss bruker denne piffen til å skape en god treningsrutine. Rett og slett ta litt bedre vare på oss selv – og det er jo ikke dumt!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

På Inspira er det et ganske jevnt trøkk, det er tydelig at de aller fleste har funnet en god rytme på treninga og yogaen. Noen av damene har en favorittime som de får med seg hver uke, andre veksler litt mellom ulike timer utifra humør, turnus og hverdagen forøvrig. Hver uke har vi cirka 15 timer å velge mellom. Akkurat denne uka ser timeplanen sånn ut:

[spacer height=»20px»]
M A N D A G
18:00  Puls 45  // Grete
19:00  Pilates 30  // Grete
19:30  Yin Yoga  //  Grete
T I R S D A G
09:00  BodyBalance 45  // Grete
19:00  Zumba  // Aleksandra
20:00  Myk Yoga  // Tina
O N S D A G
19:30  Puls & Styrke  // Ragnhild
20:30  Vinyasa Yoga  // Grete
T O R S D A G
16:15  TorsdagsPuls  // Grete
18:00  Hatha Yoga  // Tina
F R E D A G
09:45  Pilates 45  // Grete
10:30  Myk Yoga  // Grete
S Ø N D A G
18:00  Puls 30  // Grete
18:30  BodyBalance  // Grete

[spacer height=»20px»]

Timeplanen er levende, den varierer litt fra uke til uke. Som du ser har vi masse bra å velge mellom. Det fins timer for nær sagt alle behov og ønsker slik at det skal gå an å finne den rette timen for seg. På en time på Inspira møter du all slags folk, alle med hver sin unike bakgrunn – og det er rom for absolutt alle. Jeg møter stadig folk som har lyst til å begynne med yoga eller de vil gjerne starte å trene, men så har de liksom ikke kommet helt i gang.

[spacer height=»20px»]

Vel, nå har du sjansen!

[spacer height=»20px»]

Hvis du er nysgjerrig på en (eller flere av) timene våre så sender du helt enkelt en sms til 90 98 93 54, så får du være med på en prøvetime eller tre. Du kan også registrere deg her.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Med sol i hjertet og sol i sinnet ønsker jeg deg og dine en ordentlig fin dag!

Alt godt, Grete