På grunn av Covid-19 vil Inspira inntil videre

ikke slippe til nye kunder. 

Dette for å kunne gi våre flotte, tålmodige,

eksisterende kunder et så bra tilbud som mulig.

BASIS

Som BASIS-medlem velger du selv når du vil komme – kom på de timene som frister

For deg som ønsker fleksibilitet og valgfrihet – med Inspira BASIS har du en rekke timer å velge mellom hver uke, og du kommer på de timene som passer akkurat deg. 

Du får tilgang til våre medlemssider slik at du kan booke deg inn på de timene som frister til enhver tid. Soma Move, Vinyasa Yoga, Kettlebells, Sh’Bam, BodyBalance, Pilates, Myk Yoga, Puls & Styrke, Medisinsk Yoga, Yin Yoga – valgmulighetene er mange! Timeplanen vil variere, som medlem er du til enhver tid oppdatert på hva du har å velge mellom.

I tillegg til timeplanen kan du som Inspira BASIS-medlem også benytte deg av vårt fine treningsrom. Der finner du treningsutsyr til å gjennomføre ei egentreningsøkt. Treningsrommet er tilgjengelig når Inspira er åpent. Du får også fri tilgang til vår digitale plattform Inspira LIVE.

Inspira BASIS koster kr 479,- pr mnd.

Betingelser

Inspira BASIS:

Som BASIS-medlem betaler du ved registrering kr 479,-. Den innbetalingen gjelder for resterende dager av inneværende måned + kommende måned. Registrering skjer via nettsiden www.inspiranamsos.no, og betaling skjer med bank- eller kredittkort. Fra og med din andre måned som medlem får du tilsendt e-faktura. Vi ligger en måned på forskudd, så faktura som sendes ut i for eksempel januar gjelder for februar, og så videre.

Ved registrering forplikter du deg til 12 måneders bindingstid. Etter at de første 12 månedene har gått har du som kunde 2 måneders oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Eksempel: Dersom du leverer din oppsigelse 20. april regnes de to månedene fra den 1. mai, hvilket vil si at ditt medlemskap opphører fra og med 1. juli. Du vil altså motta 2 fakturaer i løpet av oppsigelsestiden. Oppsigelse leveres skriftlig, det holder ikke at kunden selv redigerer sin membership-status på Min Side.

Du booker plass på de timene du ønsker å delta på via vårt bookingsystem på www.inspiranamsos.no. Dersom du booker deg inn på en time uten å møte opp 3 ganger, mister du muligheten til å booke deg inn på timer i en måned.

Jamfør angrerettloven har du som kunde 14 dagers angrefrist. Det betyr at kjøpet av Inspira BASIS kan heves i løpet av to uker etter registrering dersom angrerettskjema fylles ut. Ta eventuelt kontakt hvis dette blir aktuelt. Utover angrerettsperioden har du ikke mulighet til å avslutte medlemskapet de første 12 månedene, påmelding er bindende og ved å krysse av for at du har lest disse betingelsene så bekrefter du at du godtar disse vilkårene. Ved alvorlige helseproblemer kan medlemskapet fryses i inntil 6 måneder etter avtale med daglig leder Grete Lian.

Generell info

Inspira kan bruke bilder og film tatt av deltakere i undervisningssituasjon til å legge ut på nettsiden eller til bruk i andre former for promotering. Vi presiserer at dette gjelder situasjonsbilder av seriøs art. Nærbilder av barn legges aldri ut uten å ha fått godkjennelse fra en av barnets foreldre. Innvendinger mot at bilder og/eller film brukes formidles skriftlig på forhånd.

Ellers presiseres det at relevant info alltid står i beskrivelsen av produktet på nettsiden, og som kunde er du forpliktet til å gjøre deg kjent med de tilgjengelige opplysningene om medlemskapet/produktet/arrangementet.

Kjøp medlemsskap her:

BASIS

Kr 479

pr mnd

Book deg på timene som frister til enhver tid

FULLBOOKET

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med meg: grete@inspiranamsos.no

Tlf: 90 98 93 54