Inspira BASIS

Som BASIS-medlem betaler du en fast sum i måneden, for så å velge fritt mellom en rekke flotte timer på vår rikholdige timeplan. Som BASIS-medlem velger du selv når du vil komme – kom på de timene som frister!

Foto Ina Skjefte

 

Du får tilgang til vårt bookingsystem slik at du kan booke deg inn på de timene som frister til enhver tid. Soma Move, Pilates, Vinyasa Yoga, Kettlebells, Puls | Styrke, Myk Yoga, Basisball, Yin Yoga, Let’s Dance – valgmulighetene er mange! Timeplanen vil variere, som medlem er du til enhver tid oppdatert på hva du har å velge mellom.

I tillegg til timeplanen kan du som Inspira BASIS-medlem også benytte deg av vårt fine treningsrom. Der finner du treningsutstyr til å gjennomføre ei egentreningsøkt. Treningsrommet er tilgjengelig når Inspira er åpent. Du får også fri tilgang til vår digitale plattform Inspira LIVE.

Foto Ina Skjefte

Betingelser

Inspira BASIS koster kr 479,- pr måned, og innbakt i den summen er fri tilgang til alle BASIS-timer på timeplanen.

Du melder deg inn ved å bruke skjemaet nederst på denne siden eller ved å kontakte grete@inspiranamsos.no. Du vil da få nødvendig informasjon, og så betaler du kr 479,- via Vipps eller faktura for å registrere deg. Denne første innbetalingen vil dekke inneværende og kommende måned. Fra og med din andre måned som medlem får du tilsendt e-faktura. Vi ligger en måned på forskudd, så faktura som sendes ut i for eksempel januar gjelder for februar, og så videre.

Ved registrering forplikter du deg til 12 måneders bindingstid. Etter at de første 12 månedene har gått har du som kunde 2 måneders oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Eksempel: Dersom du leverer din oppsigelse 20. april regnes de to månedene fra den 1. mai, hvilket vil si at ditt medlemskap opphører fra og med 1. juli. Du vil altså motta 2 fakturaer i løpet av oppsigelsestiden. Oppsigelse leveres skriftlig.

Foto Ina Skjefte

Du booker plass på de timene du ønsker å delta på via vårt bookingsystem på Inspira AS – Timeplan (momoyoga.com). Dersom du booker deg inn på en time uten å møte opp 3 ganger, mister du muligheten til å booke deg inn på timer i en måned.

Jamfør angrerettloven har du som kunde 14 dagers angrefrist. Det betyr at kjøpet av Inspira BASIS kan heves i løpet av to uker etter registrering dersom angrerettskjema fylles ut. Ta eventuelt kontakt hvis dette blir aktuelt. Utover angrerettsperioden har du ikke mulighet til å avslutte medlemskapet de første 12 månedene, påmelding er bindende og ved å krysse av for at du har lest disse betingelsene så bekrefter du at du godtar disse vilkårene. Ved alvorlige helseproblemer kan medlemskapet fryses i inntil 6 måneder etter avtale med daglig leder Grete Lian.

Inspira kan bruke bilder og film tatt av deltakere i undervisningssituasjon til å legge ut på nettsiden eller til bruk i andre former for promotering. Vi presiserer at dette gjelder situasjonsbilder av seriøs art. Nærbilder av barn legges aldri ut uten å ha fått godkjennelse fra en av barnets foreldre. Innvendinger mot at bilder og/eller film brukes formidles skriftlig på forhånd.

Ellers presiseres det at relevant info er å finne på på Inspiras nettside, og som kunde er du forpliktet til å gjøre deg kjent med de tilgjengelige opplysningene om medlemskapet og eventuelle arrangementer.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding

    Foto Ina Skjefte