Gjett hvem som kommer tilbake!

mai 25, 2017 Inspira AS

På selveste Himmelspretten tikket det inn ei koselig melding fra en av de kuleste damene jeg kjenner, og hun skrev at hun gjerne ville komme tilbake til Namsos igjen – og da for ei hel helg! Det er bare å glede seg, yogiser – det er selvfølgelig Henriette Lien jeg snakker om ♥

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Jippi!

[spacer height=»20px»]

Henriette var i Namsos i april, hvordan det gikk kan du lese mer om ved å trykke her. Kanonbra workshop, 45 damer i sving og topp stemning nesten 5 timer i strekk. Henriette koste seg godt, og mens vi kjørte til Steinkjer dagen derpå sa hun at hun gjerne ville komme tilbake. I kveld fikk vi spikret datoen; det er bare å sette av 16. – 18. februar først som sist!!

[spacer height=»20px»]

Den workshopen kommer til å bli i Inspira-brygga i Verftsgata, hvilket betyr at vi ikke kommer til å ta inn like mange deltakere. Det blir altså et hakk mer ekslusivt, denne runden. Ah, det blir så bra!

[spacer height=»20px»]

Både Henriette og jeg elsker å praktisere Vinyasa Yoga, som er en dynamisk og aktiv form for yoga der vi flyter fra stilling til stilling med pusten som ledestjerne. Meditation in motion kalles det ofte, og det syns jeg beskriver Vinyasa Yoga aldeles på en prikk. Hvis du har lyst til å praktisere litt flyt der du er akkurat nå, er du velkommen til å bli med på en variant av Surya Namaskar (Solhilsen). Denne snutten ble laget til alle de flotte Inspira LIVE-kundene mine, men gode ting er skapt for å deles, sant?

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Hvis du liker å gjøre yoga hjemme er du velkommen til å bli med i LIVE-felleskapet, det koster bare 49 kroner i måneden og kan gi deg akkurat den inspirasjonen du trenger for å gjøre yoga og trening til en del av hverdagen din.

[spacer height=»20px»]

Hvis du heller foretrekker å delta på timer er et Inspira BASIS-medlemskap midt i blinken for deg. Da trener du så mye du vil for en fast månedssum. Genialt for deg som ønsker profesjonell oppfølging kombinert med fleksibilitet og valgfrihet!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Tilbake til Henriette! Jeg kommer til å sende ut mail med påmeldingslink til de som deltok på forrige workshop aller først, deretter skal jeg legge det ut åpent her på nettsiden (dersom det fins ledige plasser). Så hold et øye med denne siden, det popper opp noen godbiter med jevne mellomrom. Men nå skal jeg poppe noe helt annet, her i heimen skal nemlig denne fridagen avsluttes med hjemmelaget popcorn mens Mannen og jeg ser en episode av Sherlock. Kos deg du også, hvor du enn er!

[spacer height=»20px»]

Gode tanker til deg og dine // Grete