E n d e l i g !

mai 6, 2017 Inspira AS

YES – endelig kan jeg røpe hvor Inspiras nye hjem blir!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

I august flytter vi inn her! Okei, det ser ikke verken sporty eller yogavennlig ut ennå, men tro meg – det blir helt fantastisk fint! ‘Her’ er i Verftsgata 22, i en av de fine røde bryggene som ligger ved sjøen. Jeg skal inn i 1. etasje og får da nesten 200 kvm å boltre meg på – over dobbelt så mye som jeg har pr i dag. Den ekstra plassen gjør at vi får et litt større yogastudio, et eget rom for å skifte klær i, et koselig venteområde og et splitter nytt og fint treningsrom!

[spacer height=»20px»]

Ikke minst får vi nå

  • mer sentral beliggenhet
  • sjøutsikt
  • mindre trafikkstøy
  • varmekabler i golvet
  • et nyoppusset lokale med sjel og historie i veggene

[spacer height=»20px»]

Vi blir i å treffe i brygga helt til høyre i bildet

[spacer height=»20px»]

Det er imidlertid ikke helt innflyttingsklart riktig ennå… Vaktmesteren og jeg har en super husvert som vi samarbeider godt med, og alle er vi enige om at vi vil investere henholdsvis tid, innsats og penger for å restaurere dette nydelige lokalet til å ha 2017-standard fra golv til tak. Pr nå er alt ribbet ‘inn til benet’, vi skal både lydisolere tak pluss legge ny himling, legge nytt golv og sette opp vegger. Alle vinduer skal skiftes ut og det settes inn nytt porselen på wc. Et lite tekjøkken har vi også en drøm om å få til.

[spacer height=»20px»]

Jeg har stått på siden februar for å få på plass Inspiras nye hjem, så nå er det godt å endelig kunne senke skuldrene og brette opp ermene. Vi har god hjelp fra våre fire fine, som du kan se:

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

De er kjempeflinke! Trekker ut spiker, lemper sponplater, skrur ut gamle skruer fra veggene, feier og rydder ♥ De betales med pizza fra Pizzabakeren, klemmer og godord. Og en og annen Melkerull-bit. Etter neste dugnadsstund blir det kino!

[spacer height=»20px»]

Men du! Nå er jeg spent. Hva syns du? Tror du det blir bra? Få høre hva du syns – jeg er glad for all feedback.

[spacer height=»20px»][spacer height=»20px»]

Ha en hjertevarm og deilig lørdag!

Alt godt // Grete