‘Jeg skal fortelle deg min hemmelighet’

april 19, 2017 Inspira AS

I Petter Stordalens nye bok deler han av sine hemmeligheter, og nå skal jeg (dog ikke i bokform) gjøre det samme, jeg skal slippe en deilig godbit som jeg har ruget på ei stund: Den splitter nye Inspira-timeplanen.

[spacer height=»20px»]

Men først: Henriette Lien er en kjent personlighet fra både scene, radio og tv. Hun kom inn i det nasjonale rampelyset som Ninni i Hotell Cæsar og har siden jobbet som programleder i TV Norges ‘Dansefeber’ og i Radio Norges populære ‘Morgenklubben med Loven & co’. Men visste du at hun også er en av Norges mest ettertraktede yogalærere?

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

For ei tid tilbake inviterte jeg Henriette til å holde en workshop for oss yogatørste namdalinger, og jammen sa hun ikke ja til å ta turen oppover. Workshopen ble utsolgt på et blunk, og i går var den store dagen. Salen var fylt opp av førti forventningsfulle yogiser fra Namsos, Rørvik, Steinkjer, Grong, Snåsa og Overhalla, alle med ulik bakgrunn. Noen prøvde yoga for aller første gang, mens andre var mer rutinerte. Og det var rom for oss alle, ung eller gammel, stiv eller myk, yogaferskis eller ekspert – jeg tror hver og en dro hjem med en god følelse i kroppen.

[spacer height=»20px»]

Henriette reiser land og strand og holder workshops og retreats. Stavanger, Tromsø, Thailand, Andøya, Spania, Oslo og Senegal – alle disse stedene har Henriette rullet ut yogamatta si det siste året. Og nå også i Namsos! Gårsdagens workshop var virkelig en helaften, i fem timer var vi inni yogabobla. Først hadde vi ei aktiv økt der tema var bakoverbøyninger, også kalt hjerteåpnere. Vi jobbet en god del i par for å hjelpe hverandre med å utforske egen kropp på en trygg måte. Masse fliring og opptil flere aha-opplevelser bølget rundt i rommet. Etter en kort pause gikk vi i gang med del to som var yin yoga. Yin handler om å pleie bindevev og indre organer, om å roe ned og senke stressnivået i kroppen. Det er en veldig rolig og snill form for yoga der vi hviler tre til sju minutter i hver av stillingene. Aldeles nydelig!

[spacer height=»20px»]

Tilbakemeldingene var hjertevarmende gode, ingen tvil om at dette slo an. Yogamiljøet i Namsos og Trøndelag forøvrig blomstrer som aldri før, noe jeg merker godt på Inspira. Det er mye interesse og bra trøkk både på den faste timeplanen og på workshops og drop in-timer som settes opp. Stas!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Derfor er det med et smil i hjertet jeg nå røper at yogatilbudet i byen kommer til å bli enda bedre til høsten: I august utvider Inspira timeplanen med flere yogatimer og flere treningstimer. Det blir flere yogalærere og treningsinstruktører å velge imellom, pluss at vi nå åpner opp for at folk skal få trene og yoge akkurat når det passer dem – med medlemskapet Inspira BASIS velger du nemlig selv hvilke timer du vil være med på. Reine smågodthylla altså, her er det bare å plukke og mikse.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Du ser Inspira BASIS-timene i hvit skrift. Timene som står i svart skrift hører inn under Inspira KURS, som er lukkede kurs som går over 12 uker. Med BASIS-medlemskap velger du fritt fra dag til dag, med KURS-medlemskap følger du et spesifikt kurs fra A til Å. Med denne løsningen kan alle skreddersy treningshverdagen sin etter lyst og behov.

[spacer height=»20px»]

Hva syns du om timeplanen?

[spacer height=»20px»]

Frister den? Den trer i kraft i august, så det er bare å se fram imot en frisk, myk, sterk, glad, avspent, smidig, andpusten og herlig høst. Jeg gleder meg til å gi alle mine flotte kunder et mer variert, mer fleksibelt og mer fullkomment treningstilbud.

[spacer height=»20px»]

Vel, det var hemmelighet nummer en. Og så er det flere i vente ganske snart…

– men enn så lenge er det bare å smøre seg med tålmodighet!

[spacer height=»20px»]

Og imens du venter kan du kose deg med disse glimtene fra workshopen med Henriette:

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Åh, som vi koste oss ♥ Håper du har en trivelig og meningsfull dag der du er.

Alt godt // Grete