Et kraftig snev av Pippi

mai 11, 2017 Inspira AS

[spacer height=”20px”]

Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg sikkert

[spacer height=”20px”]

Ojamæ, nå skjer det mye. Masse! Og jeg har kontroll på cirka halvparten… Noe som er ei krevende øvelse for en lett pedantisk dame med en hang til å kreve brettekanter og stålkontroll. Men jeg øver og jeg øver, og syns egentlig at jeg begynner å bli ganske flink til å la ting utvikle seg underveis.

[spacer height=”20px”]

Det hjelper at man har rause, støttende og tålmodige kunder, da – det må jeg si! Denne uka har jeg prata med alle kundene mine og forklart hvor vi er i løypa og hvor vi skal ende opp. Og selv om[spacer height=”20px”]

…jeg ikke vet om jeg får tredemølla og ellipsemaskina i tide

…lokalene fortsatt ligner på noe  h e l t  annet enn et yogasenter

…jeg ennå ikke har fått spikra åpningstidene til treningsommet

…det er usikkert når de nye speilene er på plass

[spacer height=”20px”]

så møter jeg kun smil og oppovervendte tomler – kundene bekymrer seg ikke for om alle detaljene er i boks, de har tillit. Fader, så flott altså!

[spacer height=”20px”]

Vel – jeg takker varmt for tilliten, og lover at selv om ikke alle detaljene er på plass ennå så kommer vi til å være klare for action 20. august! Jeg har daglig dialog med min indre Pippi og vi er skjønt enige om at dette blir bra!

[spacer height=”20px”]

Her kan du se mer om hva vi har å by på utover sommeren og høsten.

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Men du? Nå skal jeg rulle ut matta og gi meg selv litt egenpleie. Feel free to join ♥

Alt godt // Grete