Et kraftig snev av Pippi

mai 11, 2017 Inspira AS No comments exist
Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg sikkert

Ojamæ, nå skjer det mye. Masse! Og jeg har kontroll på cirka halvparten… Noe som er ei krevende øvelse for en lett pedantisk dame med en hang til å kreve brettekanter og stålkontroll. Men jeg øver og jeg øver, og syns egentlig at jeg begynner å bli ganske flink til å la ting utvikle seg underveis.

Det hjelper at man har rause, støttende og tålmodige kunder, da – det må jeg si! Denne uka har jeg prata med alle kundene mine og forklart hvor vi er i løypa og hvor vi skal ende opp. Og selv om

…jeg ikke vet om jeg får tredemølla og ellipsemaskina i tide

…lokalene fortsatt ligner på noe  h e l t  annet enn et yogasenter

…jeg ennå ikke har fått spikra åpningstidene til treningsommet

…det er usikkert når de nye speilene er på plass

så møter jeg kun smil og oppovervendte tomler – kundene bekymrer seg ikke for om alle detaljene er i boks, de har tillit. Fader, så flott altså!

Vel – jeg takker varmt for tilliten, og lover at selv om ikke alle detaljene er på plass ennå så kommer vi til å være klare for action 20. august! Jeg har daglig dialog med min indre Pippi og vi er skjønt enige om at dette blir bra!

Her kan du se mer om hva vi har å by på utover sommeren og høsten.

Men du? Nå skal jeg rulle ut matta og gi meg selv litt egenpleie. Feel free to join ♥

Alt godt // Grete

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.