Velg blant 3 typer medlemsskap:

BASIS

Kr 479

pr mnd

Book deg på timene som frister til enhver tid

JEG ER MED!

LIVE

Kr 49

pr mnd

Online yoga hvor som helst og når som helst

JEG ER MED!

KURS

Kr 1500

pr kurs

Du melder deg på et spesifikt kurs som du følger fra A til Å

Les mer om hva du får i BASIS, LIVE og KURS:

BASIS

Som BASIS-medlem velger du selv når du vil komme – tren når det passer deg

For deg som ønsker fleksibiliet og valgfrihet – med Inspira BASIS har du en rekke timer å velge mellom hver uke, og du kommer akkurat når det passer deg. Timeplanen er variert og byr på det beste innen yoga og trening.

Du får tilgang til våre medlemssider slik at du kan booke deg inn på de timene som frister til enhver tid. Vinyasa Yoga, Zumba, Pilates, Myk Yoga, Puls & Styrke, ​BodyBalance – valgmulighetene er mange! Timeplanen vil variere, som medlem er du til enhver tid oppdatert på hva du har å velge mellom.

I tillegg til timeplanen kan du som Inspira BASIS-medlem fritt benytte deg av vårt fine treningsrom når senteret er åpent. Der finner du det treningsutsyret du behøver for gjennomføre ei egentreningsøkt. Du får også fri tilgang til vår digitale plattform Inspira LIVE.​

Inspira BASIS koster kr 479,- pr mnd.

Ved registrering har du som kunde 12 mnd bindingstid, deretter er det 2 mnd oppsigelse (fra den 1. i hver måned). Når du registrerer deg via nettsiden betaler du for den første måneden med ditt bank- eller kredittkort, deretter får du tilsendt e-faktura kostnadsfritt (fra og med din andre måned).

Ved alvorlige helseproblemer kan medlemsskapet fryses i inntil 6 mnd.

LIVE

Velkommen til din LIVE-portal for yoga og trening

For deg som vil ha muligheten til å trene og praktisere yoga når som helst og hvor som helst er Inspira LIVE den ultimate løsningen. Som LIVE-medlem får du tilgang en rekke videoer som kan gi deg inspirasjon og drahjelp med egentreninga.

Du vil finne videoer av ulik lengde, med forskjellige yoga- og treningsformer med varierende intensitet. Inspira LIVE er ujålete og ekte, det vi ønsker å gi deg er ærlig, god yoga og trening. Du vil få se ekte mennesker i aksjon, med alle variasjoner og særpeg det innebærer.

Inspira LIVE koster kun kr 49,- i måneden, og du har ingen bindingstid og kun en måneds oppsigelse (fra den 1. i hver måned). Ved bestilling betaler du for de første to månedene med ditt bank- eller kredittkort, deretter vil du få tilsendt e-faktura kostnadsfritt.

KURS

For deg som setter pris på faste rammer, god oppfølging og progresjon er Inspira KURS midt i blinken

Inspira KURS er for deg som like å trene til samme tid hver uke, med den samme instruktøren og de samme folka. Som gruppe følger dere hverandre fra start til slutt de ukene kurset varer, noe som gjør at rammene blir trygge og trivelige. I tillegg til gjør det å følge samme kurs over tid at vi utvikler oss sammen som ei gruppe – noe som gjør at progresjonen blir mye bedre enn hvis du dropper innom ei gruppe nå og da.

Du melder deg på et spesifikt kurs som du følger fra A til Å, det er ikke anledning til å bytte mellom gruppene eller droppe inn på Inspira KURS.

​Høsten 2018 kjøres ett kurs på Inspira, Mamma & Mini

Kjøp det medlemsskapet som passer deg:

BASIS

Kr 479

pr mnd

Book deg på timene som frister til enhver tid

JEG ER MED!

LIVE

Kr 49

pr mnd

Online yoga hvor som helst og når som helst

JEG ER MED!

KURS

Kr ​1500

pr kurs

Du melder deg på et spesifikt kurs som du følger fra A til Å

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med meg: grete@inspiranamsos.no

Tlf: 909 89 354