Ellemelledegfortelle

november 26, 2022 Grete Lian

Man kan like eller ikke like sosiale medier, men at det er en viktig del av livene våre – både som privatpersoner, organisasjoner og bedrifter – er det ingen tvil om. Mye av kommunikasjonen vår skjer over disse flatene.

Jeg har siden jeg startet Inspira i 2014 kommunisert med de fine medlemmene våre og verden forøvrig via Facebook og Instagram. Man kan se Inspiras reise gjennom disse åtte årene ved å scrolle seg gjennom disse sidene, og jeg er takknemlig for å ha denne historien lett tilgjengelig, og for muligheten til å kommunisere med dere alle ❤️🧡💛💚💙💜🤍

En gründerkollega av meg fikk helt ufortjent det digitale teppet revet vekk under føttene sine i høst, da Facebook plutselig slettet henne. Hun hadde ikke gjort noe som helst galt, men noen med dårlige intensjoner på den andre siden av kloden la inn skadelig innhold på hennes side, og som respons på det slettet Facebook hennes personlige profil og hennes bedriftsside.

Det kunne vært meg, det kunne vært deg, men denne gangen var det Monika ved Ellemelle som mistet sin Facebook-profil. Etter alle årene forsvant alt med et knips, hele historikken hennes var borte – og det samme var alle følgerne til Ellemelle. Fra over 4000 til 0.

Sånt betyr noe for oss som driver bedrifter.

Monika er i gang med å stable alt på beina igjen (og det kommer hun til å klare), men som gründerkollega vil jeg gjerne bidra med det lille jeg kan bidra med. Så i dag deler jeg link til siden til Ellemelle, og så oppfordrer jeg alle interesserte om å like og følge siden – alt du trenger å gjøre er å trykke på Ellemelle ✨️💯

For oss som sitter som gründere betyr noe så enkelt som et likerklikk, en deling eller en kommentar utrolig mye, det vet jeg alt om selv. Det settes pris på!

Det gjør en forskjell. 

Så takk te dæ 🙏


Alt godt til deg og dine,
Grete