Jaaa!

september 25, 2021 Grete Lian

E n d e l i g har vi kommet til det fantastiske punktet der Norge kan senke skuldrene – nå er vi over korona-kneika og vi kan ta tilbake Hverdagen! Etter gårsdagens pressekonferanse var det egentlig vanskelig å ta det innover seg. Jeg strevde litt med å fatte at vi ikke lenger trenger holde avstand, at vi ikke lenger trenger å vaske og sprite kontinuerlig, at vi ikke lenger trenger ha så høye skuldre. Det blir rart og fabelaktig å komme tilbake til normalen!

Her på Inspira betyr det følgende:

  • Vi øker deltakerantall på timene
  • Du kan nå bruke Inspiras matter (men det er fortsatt veldig lov å ha med egen)
  • Alt av utstyr kan brukes flere økter/dager på rad
  • Føl deg fri til å åpne/lukke vinduer selv
  • Du slipper å holde avstand
  • Håndduker kan få henge til Grete skifter dem
  • Det er veldig lov til å sprite hender, men du ‘må’ ikke

Er det ikke rart hvor stort og spesielt det føles å få lov til å åpne et vindu…? Eller hvor merkelig det er å tenke på at vi ikke trenger å sprite oss for hver gang vi har tatt på noe?

Vi trenger vel litt innkjøring alle sammen, for å venne oss til den nye (gamle) hverdagen., men jeg er sikker på at det vil bli superbra etter hvert!

Dobbelttimer

Så har jeg fått en del tilbakemeldinger på det med dobbelttimer de siste ukene, så jeg kan informere litt om det med det samme nå. Pr nå er det slik at dere medlemmer kan booke dere inn på ei dobbelttime i uka. Det var deilig å endelig åpne for det igjen!

Samtidig har flere sagt at de syns det er positivt at det kun er én dobbelttime i uka som gjelder, for ellers vil nok svært mange ikke få plass på favoritt-timene sine i løpet av ei uke. Når bookinga åpner hver søndag kveld klokka 22:00 så er det enkelte timer som fylles opp svært raskt. Dette gjelder i hovedsak Pilates-timene jeg har tirsdag og torsdag kveld, samt Myk Yoga torsdager – de blir fulle i løpet av 3 minutter.

Nå skal det sies at selv om disse timene har ventelister søndag kveld, så pleier de aller fleste få plass på ønsket time, ettersom det alltid kommer inn en del avbestillinger samme dag som timen skal kjøres. Så får du ikke plass: Sett deg på venteliste og følg med i mail (sjekk både innboks og spam). Og husk: Det fins flere timer på timeplanen!

Inntil videre holder vi fast på en dobbelttime i uka på alle kveldstimer, men vi åpner opp for at man i tillegg til det kan booke dobbelt på alle dagtimer. Altså kan du melde deg på flere dagtimer på rad, selv om du allerede har booket din dobbelttime på kveldstid.

Det vil komme noen endringer på dagtilbudet i uke 40, da er målet å sette inn noen flere økter på dagtid. Det ligger for øyeblikket ut meningsmåling både på Inspiras Facebook-side og inne i Facebook-gruppa som heter Inspira LIVE. Kom med dine ønsker og tilbakemeldinger der, slik at jeg får laget et bra tilbud på dagtid framover.

Vi er nå gjennom det som har vært Inspiras største prøvelse. 12. mars i fjor var jeg sikker på å gå konkurs, men det skjedde ikke – vi greide det! Inspira overlevde. Det er takket være dere flotte, lojale, rause, fantastiske støttende mennesker som fortsatt står som medlemmer. Jeg vil nok måtte ha en ekstrajobb ved siden av Inspira en tid framover for å få økonomien på beina, men vi har overlevd!

Takk for det!

Nå løfter jeg blikket og kjenner meg klar for neste kapittel. Jeg håper inderlig at det nå kommer til flere nye medlemmer til Inspira. Jeg håper at flere bedrifter igjen tar opp yoga og trening for sine ansatte. Jeg håper at vi igjen kan kjøre kurs og få opp aktivitetsnivået på den fronten. Jeg håper at jeg snart igjen kan få reise rundt og holde workshops for folk samt arrangere yogahelger og andre happenings.

Jeg håper. Og jeg har trua. Nå er jeg klar for å få Inspira tilbake på den positive bølgen vi red på i februar 2020.

Vil du hjelpe meg?

Spre det glede budskap. Hvis du er fornøyd med Inspira, fortell det til dine venner og kollegaer. Ser du et Facebook-innlegg fra Inspira, kommenter det med noen få ord eller en emoji, eller del det med dine venner. Har du en bekjent du tror ville nytt godt av vårt tilbud – ta henne eller han med på gratis prøvetime. Jeg setter så, så pris på all drahjelp for å få skuta på rett kjøl igjen. Takk <3

Alt godt // Grete