Yoga for barn – endelig!

august 29, 2021 Grete Lian

Etter halvannet år med redusert aktivitet føles det fantastisk fint å endelig kunne invitere barn til Inspira igjen! Lørdag 4. september klokka 13:00 åpner vi dørene for våre unge yoga-rekrutter, og jeg håper på å se mange barn denne lørdagen.

Barneyoga har helt siden vi startet med det i 2015 vært et populært tilbud, og jeg vet at det er mange små yogiser som har etterspurt yoga de siste månedene. Jeg møter stadig barn i byen eller rundtomkring som sier «Hei, du er yogadama! Når blir det yoga igjen?» – og nå kan jeg endelig fortelle dem at dørene til brygga igjen er åpen også for barn.

Så hva skjer på en slik time?

Jo, aller først så er det sånn at alle barn har med seg en voksen. Jeg er gjerne uti venterommet sammen med store og små før timen starter, for å hilse på, bli litt kjent, skravle litt. De små får gjerne tilbud om en tur på do, før vi tar av oss sokkene og går inn i salen.

Inne i salen blir det en salig blanding av leik, yoga, utforsking, sang, hvile, pusteøvelser og kos. Barnet gjør noen ting alene, noen ting sammen med den voksne. Vi er til tider veldig aktive og fokusert på hverandre, mens andre stunder er vi mer innadvendte og rolige.

Det er ikke noe man kan gjøre feil eller galt på yoga, det er rom for tolkning og egne varianter på alt vi gjør. Verken barnet eller den voksne trenger å være redd for å «ikke få til». Vi yoger med den kroppen vi har og det fins ikke noe ideal eller fasit. Det er litt deilig! Det syns både små og store.

Denne timen passer like bra for jenter som for gutter, for mamma som for pappa (eller bestemor eller onkel). Bare kom som du er, her på Inspira er det rom for alle!

For å melde på et barn, vipps kr 250 til 82950 (Inspira AS). Voksne er med gratis, man betaler kun for barna. Jeg vil gjerne at det kun er med 1 voksen pr barn/familie, så det ikke blir så fullt i salen 🙂

Mine fine yogabarn, for en del år tilbake. De er litt større nå

Hvis du har spørsmål om denne yogatimen når du meg på 90 98 93 54 (send sms om du ikke får svar). Jeg gleder meg skikkelig til å ta i mot store og små yogiser på Inspira denne lørdagen – varmt velkommen!

Alt godt // Grete