Siste sommerferie-uka

august 7, 2021 Grete Lian

Det er like før semesterstart og lansering av høsttimeplanen – wihi! Selv om det er aldri så deilig med sommer innrømmer jeg glatt at jeg elsker denne tiden av året. Etter en rolig, lat sommerferie syns jeg det er godt å komme tilbake til rutiner og hverdag, jeg ser nå veldig fram i mot en periode med masse treningsglade og yogatørste medlemmer på Inspira!

Men akkurat hvordan vi sparker i gang høstsemesteret må du vente litt med å finne ut, enn så lenge skal vi nyte siste rest av sommertimeplanen – for å bli sendt videre til booking av timer i uke 32 kan du trykke her.

Jeg får en del spørsmål om det snart åpnes for booking av to påfølgende timer (såkalte dobbelttimer). Foreløpig er svaret nei. Det handler om smittevern; gjennom pandemien har vi kun tillatt booking av enkelttimer slik at vi får tømt lokalene helt mellom hver økt. I disse dager er mange av våre medlemmer enten på ferie eller nylig hjemkommet, og det er derfor for tidlig å vite hvordan denne økte reiseaktiviteten kommer til å påvirke smittetallet i Namsos de nærmeste ukene.

Jeg avventer derfor med å åpne for dobbelttimer, men jeg kommer til å ta ei ny vurdering 31. august. Kryss fingrene for at Namsos og omegn er grønn på koronakartet da!

Så er det stadig flere av oss som nå er vaksinerte, men jeg minner om at vi stadig holder på de gode rutinene vi har innarbeidet det siste året:

  • Vi holder avstand til hverandre. Inne i salen er det merket opp med soner, holder du deg inni ruta di er du cirka 2 meter unna naboen. Så må vi huske at det er viktig å holde avstand også ute i gangen, det lønner seg å være tålmodig på tur inn og ut slik at vi unngår å komme for tett på hverandre.
  • Det er alltid instruktør som åpner og lukker både dører og vinduer. Vi vil ikke at dere medlemmer skal ta på dørhåndtak og andre kontaktpunkter unødig, derfor ønsker vi at dere også denne uka venter ute til instruktøren setter opp døra. Vennligst ikke møt opp tidlig til timen din, kom tidligst 5 minutter før. Forlat lokalene rett etter timen din (ta gjerne den sosiale praten utenfor Inspira) 🙂
  • Husk at du må ha med egen matte. Fint om vi skjerper oss litt på denne, det har vært mange avglemte matter i sommer. Du er tryggest med og på din egen matte, Inspira kan ikke garantere at en eventuell lånematte fra oss er virusfri. Anbefaler deg også å fylle opp vannflasken din hjemme, så slipper du å gjøre det på Inspira.
  • Vi fortsetter å bruke håndsprit både på tur inn og tur ut.

Vi instruktører lufter godt før, under og etter timer, og vi spriter ned utsatte kontaktpunkter mellom timene. Det er også fortsatt skjerpet generelt renhold. Jeg bare ber dere pent om å holde ut med disse smittevernstiltakene sammen med oss, nå er vi på oppløpet i dette maratonløpet – hold ut det siste stykket.

Når høsttimeplanen kickes i gang neste uke så har jeg flere gode nyheter å by på, både på instruktørfronten og når det kommer til hvilke timer dere kan glede dere på i høst. Stay tuned, mer info kommer veldig snart.

Inntil da ønsker jeg deg og dine det aller beste

// Grete