Siste uka i april

april 18, 2021 Grete Lian

Vi har for øyeblikket ingen øvre begrensning på antall timer, nå kan du booke deg inn på så mange du ønsker. Vi kan ikke garantere at alle faktisk får plass på akkurat den timen de ønsker seg, så vi ber om at dere vurderer andre timer på timeplanen dersom førsteønsket ikke slår til.

Ingen dobbelttimer

I tida framover kan du kun booke enkelttimer, vi kommer til å holde på dette smittevernsgrepet framover. Grunnen til det er at vi vil ha alle ut av lokalene etter endt økt. Vi vil tømme lokalene på en radig og ryddig måte slik at alle kommer seg trygt ut, før vi stenger dørene og går i gang med lufting og vasking. Vi vil unngå trafikkorken som kan oppstå nå en time er ferdig og en ny skal starte.

Lengre timer

Vi kjører nå flere lengre økter enn vi har gjort tidligere i Corona-perioden. Nå fins flere timer som varer i 50 og delvis 60 minutter. Vi byr på flere kombi-timer; altså en slags light-variant av dobbelttimer. For eksempel ser du på tirsdag, onsdag og søndag en time som heter Styrke & Stretch. På disse timene får du først trent litt, slik at du får opp varmen og blir litt svett, før vi roer ned med gode, rolige tøyninger mot slutten av økta.

Vi håper at dere liker timeplanen. Det er ikke aldeles enkelt å komme alles ønsker i møte så lenge vi må ha smittevern helt fremst i panna, men vi prøver så godt vi kan å sy sammen en variert, helhetlig og god timeplan som dere vil fristes av uke etter uke.

Instruktørene og jeg sier tusen takk for at dere holder ut alle restriksjoner gjennom denne langvarige pandemien. Det at dere er så flinke til å følge disse reglene er grunnen til at vi trygt kan holde åpent, og det er jeg enormt takknemlig for!

Som vanlig, timeplanen åpner 22:00 søndag kveld. SMS kommer på slaget klokka ti. Husk da at du kan booke deg inn flere dager, men ikke på noen dobbeltimer.

Da sier jeg varmt velkommen til uke 17 på Inspira!

Alt godt // Grete