Viktig info til alle kunder

mars 11, 2020 Inspira AS

Hvordan kan vi begrense smitte og samtidig få gjennomført det vi ønsker av yoga og trening? Dette har jeg tenkt mye på de siste dagene.

Jeg personlig føler meg rolig når det kommer til Corona-viruset, og har tillit til at sentrale myndigheter vil gi oss nødvendige føringer som vi kan rette oss etter. Jeg ønsker ikke å bidra til å hausse opp situasjonen, samtidig vil jeg gjøre mitt for å bidra til at de neste dagene, ukene og månedene blir så trygge og fine for alle som mulig.

Derfor gjør jeg noen tiltak på Inspira i tida framover som det er viktig at alle kunder leser:

1 | HOLD DEG UNNA
Vi starter med det viktigste: Er du pjusk i formen, IKKE kom på yoga eller trening. Selv om du tåler viruset greit, er det ikke sikkert personen ved siden av deg gjør det. Vær solidarisk – hold deg unna hvis du har symptomer eller hvis du har vært i kontakt med noen med symptomer.

2 | TA MED EGET UTSTYR
Jeg ønsker at alle tar med yogamatte (eventuelt et liggeunderlag) hjemmefra. Ta eventuelt med en stor håndduk. Det vil I K K E være anledning til å låne bolster, pute eller pledd inntil videre grunnet smittefare.

3 | HYGIENE
Vi må alle være ekstra nøye med håndvask, samt at vi nyser/hoster inni albuekroken for å begrense eventuell smitte. Det kommer til å bli lagt fram ekstra håndklær slik at vi kan bytte ofte.

4 | ET GODT TILBUD TIL ALLE
For å sørge for at alle i selvvalgt eller pålagt karantene får tilgang til yoga og trening, kommer jeg til å kjøre livesendinger til gitte tidspunkter. Disse virtuelle øktene vil i hovedsak kringkastes på gruppen Inspira LIVE, så hvis du ikke er medlem der er det viktig at du sender meg en venneforespørsel så skal jeg få lagt deg til.

5 | EN LUFTIGERE TIMEPLAN
Vi justerer ned deltakerantall til max 12 personer på hver time, samt at timeantallet også vil justeres noe ned og få lengre pauser mellom seg. Det vil fortsatt være timer på timeplanen, men jeg oppfordrer alle til å tenke seg om før de melder seg på – kanskje kan du heller kjøre økta virtuelt? Jeg kommer til å sørge for at det fins flust av treningsøkter og yogatimer tilgjengelig online. De virtuelle timene vil dukke opp i timeplanen de kommende dagene.

Så håper jeg at alle de som faktisk møter opp på de fysiske timene er friske og nøye med håndhygiene. Og selv om vi er begeistra for hverandre så hopper vi over klemming og berøring i tida framover.

Ved å gjøre disse tiltakene håper jeg å bidra til å begrense smitten av Corona-viruset her i området. Jeg tror det må en felles dugnad til for å bremse dette, ikke bare fra enkeltpersoner og myndigheter men også oss i næringslivet. Vi kan ikke se bort fra at det kan komme en kraftig økning i antall smittede i løpet av de nærmeste dagene og ukene, men vi kan alle gjøre vårt for å prøve å forsinke smitten og spre den ut over tid så det ikke blir en ‘boom’ som i større eller mindre grad lammer oss.

Alle kunder ved Inspira får denne informasjonen tilsendt via mail, og jeg vil sørge for å holde dere oppdatert i tida framover. Forøvrig vil jeg henvise til Folkehelseinstituttets nettsider for ytterligere informasjon.

Alt godt til deg og dine // Grete