Jubel i hjertet

februar 29, 2020 Inspira AS

I dag var det åpen dag på Inspira, og jeg sier som Åge Aleksandersen – herregud for en herlig dag! Over her ser du deltakene som var med på den siste av dagens tre økter. Salige smil og god stemning all around!

Vi innledet dagen med ei pulsøkt. Da kjørte vi enkle stegkombinasjoner fra aerobic kombinert med noen gode helkroppsøvelser som satte fart på hjertet. Ooordentlig varme i trøya, ble vi!

Økt nummer to var Pilates. Jeg tror de som ikke hadde prøvd treningsformen tidligere virkelig fikk øynene opp for hvor mange gode styrkeøvelser man kan gjøre uten å bruke annet enn kroppsvekt. Det blir tungt nok læll sjø! Pilates er en treningsform som krever fokus, vi må være konsentrerte hele veien – og det var deltakerne i dag, Artig!

Må si jeg syns det er superkoselig med alle søstrene og mor/datter-parene som er med på timene på Inspira! Veldig hyggelig <3

Siste økt var yoga. Da innledet jeg med snill flytyoga den første halvtimen, og så tok May Linn over. Hun instruerte i Restorativ Yoga med hjelpemiddelet Back Mitra. Mange som syns den mitraen hadde god effekt!

Back Mitra kan for eksempel brukes for å stimulere mellom skulderbladene. Kan være litt godt og litt vondt samtidig, gitt…
To ‘yogasøstre’, Maja og Dagny. Det var utrolig fint å treffe Dagny igjen, hun er yogalærer som er savnet av mange her på Inspira. Heldigvis har hun døra på gkløtt for å komme på besøk og holde workshop ei helg, så vi får se hva vi får til.

Dagen fikk både en fantastisk fin start og avslutning, i dag gikk jeg nemlig til og fra jobb i strålende sol. Lille Kita koste seg godt i snøen.

Jeg vil si tusen takk til alle som dukket opp i dag, det var utrolig trivelig å ha med hver og en på timene! Stor takk også til May Linn <3 Det er alltid stas å ha henne i salen, og jeg vet at timene hennes settes stor pris på av flere enn meg.

Om en liten måned kjører jeg et lignende stunt, siste lørdagen i mars har jeg planer om nok en åpen dag med masse herlig, gratis yoga og trening.

Kanskje du blir med da? Du er i alle fall varmt velkommen!

Alt godt // Grete