Easeful body, peaceful mind, useful life

januar 22, 2020 Inspira AS

Jeg elsker lydbøker, jeg lytter støtt til ei bok og kan nok defineres som storforbruker av appen Storytel. Jeg lytter mens jeg jobber, mens jeg gjør yoga, mens jeg kjører bil eller gjør husarbeid… Ja, i det hele tatt.

I disse dager lytter jeg til boka ‘Yoga Mind’ av Suzan Colón. Foreløpig elsker jeg boka! Hun forteller om et sitat som sto ved inngangsdøra på hennes yogastudio, og det traff meg. Easeful body, peaceful mind, useful life.

Det er i allefall det j e g ønsker meg. Og yoga er et av mine gode verktøy for å oppnå dette. Ikke det eneste, men et utrolig viktig et.

Og jeg vil gjerne dele det med deg!

Hos oss er det rom for all slags folk. Det er rom for akkurat deg. Bare #komsomduer

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til Inspira <3

Alt godt // Grete