Velkommen til Inspira

januar 10, 2020 Inspira AS

Inspira er et sted du kommer til for å fylle opp energilagrene! Her får du deilig, velgjørende yoga og glad, effektiv trening for Hverdagsmennesket. Godfølelsen står i fokus, uansett om du kommer for å stresse ned med en myk yogatime eller om du kommer til oss for kjenne bruset av endorfiner etter ei heftig treningsøkt.

Ved Inspira møter du et team av instruktører og trenere som står parate til å guide deg til en litt gladere, litt friskere hverdag. Hver og en er gode på sitt felt, og hver og en har de deg i fokus. Vi setter nemlig vår ære i å se den enkelte, hos oss kan du være trygg på at instruktøren kjenner navnet ditt og vet hvem du er.

Vi er spesielt gode på yoga her på Inspira. Vi har mange ulike typer yogatimer fra både hatha yoga og kundalini yoga. Noen timer er aktive og dynamiske og gjør deg svett i luggen, mens andre timer helt nedpå. Beroligende, mild, snill yoga.

Kanskje har du lyst til å teste ut ei frisk, litt utfordrene Vinyasa-økt hjemme i din egen stue? Det kan du – bare bruk denne videoen:

Eller kanskje du har behov for en mildere, roligere yogapraksis? En økt som senker pulsen og roer ned sinnet? Da kan du gjerne prøve denne Yin-praksisen:

Begge disse videoen er hentet fra vårt online-medlemskap, Inspira LIVE. Å være medlem der gir deg tilgang til over 80 yoga- og treningsvideoer, og det fine er at det faktisk er aldeles gratis! Værsågod <3

Da håper jeg du får en hjertevarm og fin dag videre! Alt godt // Grete