Good things take time

desember 16, 2018 Inspira AS

Visjonen bak Inspira var å skape et trygt, koselig og personlig senter for yoga og trening gjennomsyret av godfølelse og menneskelighet.

Et senter med varme og personlighet, der det er rom for all slags kropper og fasonger, rom for helse og uhelse, toppform og dårlig form.

Et sted der merket på tightsen og spensten i rumpa ikke definerer deg. Et yoga- og treningssenter der du komme akkurat som du er ♥

Det har tatt tid å bygge opp

Jeg er snart i mål med mitt fjerde år som gründer, og jeg kan bekrefte at det er sant det mentorene sier når man er på etablererkurs: Man må regne med at de 3 til 5 første årene går med til å bygge seg opp. Sakte, men sikkert. De første årene er tøffe, noe som er grunnen til at hele 3 av 4 (!) nyetablerte bedrifter må kaste inn håndkleet i løpet av disse første fem årene.

Det ser ut til at jeg skal greie det.

Jeg har flere måneder uten lønn enn du vil vite. Jeg har i perioder jobbet litt vel mye. Men det har gått. Nå har jeg kommet dit at jeg har tatt ut lønn mange måneder på rad ( H U R R A ! ), og ting begynner å flyte veldig godt. Jeg er nok et godt stykke unna normal inntekt, men systemene er på plass, rutinene er på stell og jeg har et nydelig team av gode hjelpere som gjør at Inspira ruller og går.

Det er sant det som står skrevet på favoritt-tøyveska mi: Good things take time. Det har vært et slags mantra for meg de siste årene, og jeg har hele tiden kjent helt tydelig at jeg heller vil gjøre dette sakte og på min måte i stedet for å ta noen lukrative snarveier. Det må kjennes rett.

Og det gjør det. Det kjennes rett. Så får det heller være at jeg ikke blir rik på penger.

For meg er suksess å få gjøre det jeg brenner for. For meg er suksess å være sammen med barna mine hver dag fram til de går på skolen, og å kunne ønske dem velkommen hjem med lunsj når skoledagen er over. For meg er suksess å kunne delta på skoleavslutninger, huskonserter og svømmestevner. For meg er suksess å være i full jobb med en kropp som fungerer. For meg er suksess å leve ut den drømmen som Inspira er for meg.

Denne suksessen er ikke min alene, jeg har så mange jeg kan takke for at Inspira er det det er. Så på tampen av året vil jeg si takk til Per Anders, de fire fine ungene våre, pappa Steinar, instruktørene Ragnhild, Aleksandra, Hanne, Dagny, Trude og Tina, regnskapsfører Tone Lise og webhjelper Cathrine. Dåkk e god som gull ♥  T A K K !

Og en like stor takk går til alle de flotte kundene som har vært en del av Inspira i 2018. Jeg setter pris på hver og en av dere! Nå gleder jeg meg på 2019 sammen med dere. Inspiras femte år! Enn det…

Jeg håper vi ses på brygga i 2019? Du er varmt og hjertelig velkommen!

Alt godt // Grete