Yoga for stive menn

november 3, 2018 Inspira AS

Hva tror du, er tiden moden for at mannfolka også skal få kjenne på alt det gode som yoga og trening kan gjøre for kropp og topplokk? Det tror jeg. Jeg har fått flere ymt og hint om at herrene også egentlig er interesserte i å gjøre yoga, men så er liksom terskelen litt høy for å bare hoppe i det. Så da tenker jeg at vi kan gjøre det litt enklere for karene ved at vi rett og slett setter opp et lukket kurs der kun mannfolk kan melde seg på.

Vi kommer til å gjøre enkel yoga med innslag av både funksjonell trening og Pilates. Målet er å få nyte alle de gode fordelene fra yoga og trening, for eksempel skal vi jobbe med balansen, bli litt sterkere, myke opp i det som er stramt og utfordre pulsen litt. Vi skal altså både få senket skuldrene og pustet med magen, samtidig som vi skal fyre opp energien litt.

Jeg gleder meg stort til å komme i gang! Startskuddet går i januar, og om ikke lenge åpner vi påmeldinga. Ønsker du å stå på venteliste for å sikre deg plass på kurs er det enkelt – bare send en mail til grete@inspiranamsos.no så ordner vi det.

Kanskje kjenner du en mann dette kunne passet for? Tips han da vel. Det er rom for all slags herrer på dette kurset.

Alt godt // Grete