Mammakroppen

oktober 16, 2018 Inspira AS

Uansett om du nylig har født eller om du fortsatt bærer babyen inni magen, så trenger mammakroppen litt tilpasning både under trening og når du praktiserer yoga. Kroppen er i konstant forandring gjennom svangerskap og barseltid, så den har behov for litt ekstra omtanke og ‘skreddersøm’ slik at Mor fortsatt kan få pleiet seg selv på beste vis med trening og yoga i denne perioden.

Dette er bakgrunnen for kurset Mamma & Mini, som vi med jevne mellomrom kjører på Inspira. Nå starter vi snart opp en ny runde; tirsdag 23. oktober ønsker vi en ny gjeng mødre (nybakte såvel som blivende) velkommen til kursstart ♥

Mamma & Mini går over seks uker og består av totalt tolv økter. Vi møtes hver tirsdag og torsdag klokka 10:30 på Inspira. Tirsdager er det yoga som står på plakaten, da gjør vi en myk form for vinyasa yoga som passer godt for mammakroppen. Vinyasa innebærer at bevegelsene flyter, det vil si at vi er i bevegelse nesten hele tide. Det er imidlertid en rolig og mild flyt, noe som gjør at vi får

◊  Senket skuldrene

◊  Myket opp i spente muskler

◊  Aktivert og strammet opp i viktig muskulatur for kvinner

◊  Kjenne på velværet som bevisst, jevn pust gir

 

På torsdager er det trening som står på agendaen, da kjører vi en økt med Styrke & Balanse. Vi kommer da til å gjøre styrkende, oppstrammende øvelser som også utfordrer balansen. Det er ikke uvanlig at småbarnsmødre har litt dårlig balanse (spesielt i perioder med dårlig søvn og store forandringer i kroppen), men balanseevnen er heldigvis trenbar. Torsdagsøktene vil altså kunne gjøre deg mer stabil og stødig, noe som kommer godt med i hverdagen.

 

På tirsdagstimene er det bare Mamma & Mini-deltakere med på timen, mens på torsdagstimene er det også åpent for andre deltakere. Babyer er velkomne til å være med på timene. Så er det selvsagt også greit å komme uten.

 

Kurset koster kr 1100,- for ikke-medlemmer, mens det for Inspira BASIS-medlemmer er gratis. Både medlemmer og ikke-medlemmer bes melde seg på slik at vi har kontroll på hvor mange vi blir.

Dersom en av øktene skulle bli avlyst av en eller annen uforutsett grunn får deltakere mulighet til å ta igjen tapt time ved fritt valg i hele Inspira BASIS-timeplanen, slik at alle uansett får de 12 øktene de har betalt for. Siste økt blir torsdag 29. november.

 

Kunne du tenke deg å være med?

Du kan melde deg på her

 

Jeg gleder meg i hvertfall, Mamma & Mini er noe av det koseligste jeg gjør – jeg brenner for god, tilpasset aktivitet for mammakroppen og så er det jo veldig stas å stadig få hilse på disse små nurkene som er med mammaen sin.

Vel møtt!

Alt godt // Grete