Vilt, vakkert og vått

oktober 4, 2018 Inspira AS

I øsende pøsende regn vendte 10 damer snuten til fjells, med ryggsekken pakket for ei helg med yoga, fjellturer og kos. Det ble ei  v å t  helg, så gjett om vi var glade for å ha Røde Kors-hytta tilgjengelig! Lykken er ei varm og tørr hytte når det regner i alle retninger.

Innimellom yogaen vandret vi i området, dormet i sofaen, leste, skravlet og sov. Vi hadde yogapraksis ute i regnet lørdag morgen, mens de andre øktene fant sted inne i hytta. Deilig å gjøre yoga foran en sprakende vedovn ♥ Ikke minst hadde vi noen fine stunder på golvet foran ovnen der vi satt og snakket om våre tanker rundt yoga, helse, godfølelse og livet forøvrig.

Her er noen glimt fra helga:

 

Dette er en tur jeg tar igjen når som helst ♥ Vil du være med?

 

Alt godt,

Grete