Vær grei med deg selv

september 6, 2018 Inspira AS

Ingenting i naturen blomstrer året rundt, heller ikke vi mennesker. Vi har perioder med masse aktivitet, vekst og energi, og vi har perioder der vi er litt roligere, mer nedpå og innadvendte.

Du kan kjenne at hverdagsrutinen sitter som et skudd, du trives, spiser godt, trener regelmessig og har det bra. Så kommer ferien, og ting sklir litt ut. Eller du får det for travelt på jobb og er for sliten til å gjøre noe annet enn å lande på sofaen når dagen er over. Kan være du får vondt i ryggen eller skuldra slår seg vrang. Energien synker, lunta blir litt kortere, du trives litt dårligere i kroppen din og det er liksom litt tyngre alt sammen.

Du. Det går over. Sånn har vi det alle sammen. Ingen av oss er på topp hele tiden, det går opp og det går ned. Sånn er det med treninga også. Bare husk at all is not lost selv om du detter litt ut av rutinene ei stund. Du kan alltids hente deg inn igjen, du kommer tilbake. Ha tillit til deg selv, ha tillit til at det kommer ei ny blomstring.

Ta deg en pustepause. Værra grei med dæ sjøl. Du kommer tilbake.

Når du er klar for å blomstre igjen – velkommen

Alt godt // Grete