Sore & back for more!

januar 15, 2018 Inspira AS

Joda, man blir temmelig støl og stiv i løpet av ei helg med instruktørutdanning, det kjennes at man lever for å si det sånn. Rumpa, lårene, ryggen, armene, magen….ohyeah. egentlig er alt mellom anklene og nakken litt ømt.

– og jeg elsker det!

Ja, det gjør jeg virkelig ♥ Det er digg å kjenne at jeg har brukt kroppen, det er digg å få nye impulser og feedback, og ikke minst er det digg å treffe andre treningsglade, trivelige mennesker! Jeg har brukt de siste to dagene på å freshe opp BodyBalance-kunnskapene, og jeg må si det er deilig å komme inn i the Les Mills Tribe igjen etter flere års pause. Jeg er jo vant til å planlegge, finne musikk og koreografere alt selv, så jeg må si at jeg ser fram til å få en fiks ferdig release servert fra Les Mills hver tredje måned. Luksus!

 

Jeg tror BodyBalance er et treningskonsept som vil passe  p e r f e k t  inn på Inspira, jeg har fått mange tilbakemeldinger fra kunder som gleder seg. Mange av damene mine har allerede en stødig bakgrunn innen yoga og pilates, og flere av dem har jeg også gjort BodyBalance med ‘way back when’. Alle hjerter gleder seg!

[spacer height=»20px»]

Til tross for at det har vært mye trening i helga så har jeg kost meg som baare det i Oslo. Jeg har spist god mat (veggisburgeren på Fiasco er intet mindre enn fantastisk!), jeg har sovet godt og lenge i ei stor, behagelig hotellseng, jeg har sløva med Netflix som underholdning, og jeg har benyttet den lange ventetida på Oslo S til å få unna litt jobb, lese blader og kose meg. På denne koselige kafeen drakk jeg to kanner deilig te mens jeg venta på toget mitt. Trivsel!

 

Hvorfor så lang ventetid? Jo, fordi jeg elsker å ta nattoget. Så klart går det raskere å fly, men jeg velger heller å vente noen timer for å så å vugges i søvn i en stille sovekupe. Neida, jeg har ikke flyskrekk og er ikke ‘imot’ fly, jeg bare foretrekker tog. Go NSB!

 

 

I morgen starter en ny uke – er du klar for den? På Inspira har vi ei variert og fin uke i vente:

 

Mandag 15/1

18:00  Puls 45

19:00  Pilates

20:00  Yin Yoga

 

Tirsdag 16/1

09:45  Myk Flyt

18:00  Let’s Dance

19:00  BodyBalance

20:00  Myk Yoga

 

Onsdag 17/1

18:00  Puls & Styrke

19:00  Medi Yoga

 

Torsdag 18/1

09:45  Myk Flyt

17:00  Zumba

18:00  Hatha Yoga

 

Fredag 19/1

16:00  FredagsPuls

 

Søndag 21/1

18:00  SøndagsPuls

[spacer height=»20px»]

Masse digg å velge i her altså! Er du ikke medlem er du hjertelig velkommen på ei gratis prøvetime eller to, det er bare å sende meg ei melding (90 98 93 54) så fikser vi det. Du er supervelkommen – det er rom for deg!

[spacer height=»20px»]

Da håper jeg vi ses, og så ønsker jeg deg ei hjertevarm og fin uke!

Alt godt, Grete