J U L E G L E D E

desember 17, 2017 Inspira AS
Foto: Ina Skjefte

‘It’s the most wonderful time of the year’… Og nå er den magiske juletida like rundt hjørnet, når dette skrives er det en uke til julaften ♥ Akkurat på selve julaften er det ingenting som skjer på Inspira, da er nemlig Direktøren og Vaktmesteren og alle de fire barna langt til fjells. Jula feires nemlig på hytta. Men i romjula – da er vi på plass! Før jeg lister opp timeplanen for mellomjula vil jeg dele en gladnyhet med deg:

I romjula er det  Å P E N T  H U S  på Inspira, alle timer er gratis

No charge, det er altså bare å ta med seg julevenner og juleglede og troppe opp på det som fins av timer. Bare send meg et lite pip først, ei melding til 90 98 93 54 er alt som skal til.

[spacer height=»20px»]

 

Her er timene vi har å by på:

2. juledag

18:00  RomjulsPuls med Grete

19:00  JuleYoga med Grete

 

4. juledag

09:45  Myk Flyt med Grete

18:00  Hatha Yoga med Tina

19:30  RomjulsMeditasjon med Kari

[spacer height=»20px»]

5. juledag

16:00  Årets siste HøyPuls

 

6. juledag

12:00  NyttårsYoga med Tina

 

1..nyttårsdag

19:00  Puls 30 med Grete

19:30  Teamwork 30 med Grete

20:00  New Year Yin Yoga med Grete

[spacer height=»20px»]

Vi kjører åpent nivå på alle timer i jula, så det bare å hoppe i det. Ta gjerne med deg en venn eller to – gode ting er skapt for å deles ♥

[spacer height=»20px»]

Det har vært et helt spesielt år for oss bak Inspira. Utviklingen, støtten og alle de sterke og fine opplevelsene har til tider gitt undertegnede et snev av bakoversveis. Vaktmesteren og jeg innledet året med å gifte oss, eldstemann ble konfirmert, jeg har fullført nok ei yogalærerutdanning, Inspira har flyttet til sentrum, jeg har vært så heldig å få en plass rundt bordet i Madam Meyer-nettverket, vi har omstrukturert bedriften totalt og vi har aldri fått så mange nye kunder som vi har de siste månedene. For et år! Vi har vært dødsslitne innimellom, men aldri har jeg ønsket meg bort fra livet som Inspira-gründer. Takknemligheten over å få arbeide med mennesker, yoga og trening gjennomsyrer hele meg, og jeg setter enormt pris på alle opplevelser og møter i året som har gått!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Veien videre ser riktig så kul ut den også, gitt. På nyåret blir det mye kursing på oss instruktører, først ut er Aleksandra som skal på gruppetreningskurs på Rørvik, og helga etter reiser jeg til Oslo for å resertifiseres som BodyBalance-instruktør. I februar kommer Henriette Lien og utover våren har vi flere spennende workshop-prosjekter på gang. Bare å glede seg!

[spacer height=»20px»]

 

 

Er du ennå ikke Inspira BASIS-medlem så byr 2018 på blanke ark og nye muligheter, bare hopp i det og registrer deg her. Er du med? L E T ‘ S  G O !

[spacer height=»20px»]

Alt godt // Grete