Kontrakten er signert!

november 3, 2017 Inspira AS

Endelig er avtalen med Les Mills i boks, og jeg kan fortelle at Inspira fra og med januar kan tilby treningskonseptet BodyBalance til alle våre flotte kunder – hurra!!

Jeg ble sertifisert BodyBalance-instruktør allerede i 2010, men har de siste årene hatt en pause fra dette populære treningskonseptet. I januar reiser jeg ned til Oslo for å friske opp gamle kunster, det gleder jeg meg skikkelig til! For deg som ikke er kjent med BodyBalance fra før av kan jeg fortelle at denne timen er en yogabasert fitnesstime med innslag av tai chi og pilates. Det er det anerkjente firmaet Les Mills fra New Zealand som produserer BodyBalance som et av sine mange gruppetreningskonsepter. Andre kjente timer er BodyPump, BodyJam og BodyCombat.

[spacer height=”20px”]

Det kommer nytt program (ny ‘release’) hver tredje måned. Trener du BodyBalance fast vil du derfor få stadig nye utfordringer, noe som gjør at utviklinga ikke stagnerer. Strukturen på timene er imidlertid den samme fra release til release; et typisk BodyBalance-program ser slik ut:

~ Tai Chi oppvarming
~ Solhilsen
~ Stående styrke
~ Balanse
~ Hofteåpnere
~ Mage
~ Rygg
~ Vridninger
~ Framoverbøyninger
~ Avspenning
~ Meditasjon

[spacer height=”20px”]

I’m so excited!

Her kan du se noen klipp fra release 76, som var det programmet jeg deltok på under årets Höstglöd i Åre – og som ga meg dyttet til å ta inn BodyBalance på Inspiras timeplan:

[spacer height=”20px”]

Hva syns du, ser det ut som noe du kunne tenke deg å være med på? Det er i allefall en deilig treningsform, der du både får pustet, styrket, strukket og balansert hele deg. BodyBalance vil dukke opp på timeplanen i uke 3 – det er bare å glede seg!

[spacer height=”20px”]

Jeg ønsker deg en hjertevarm og fin fredag, ta vare på deg selv og de rundt deg.

Alt godt // Grete