Happy faces, happy hearts & happy feet

september 3, 2017 Inspira AS

Nok ei uke er over, og på Inspira viet vi søndagen til å pleie godt med undersåttende våre – i dag var det endelig dags for workshopen Happy Feet med Lene Tronseth.

[spacer height=»20px»]

Kan ikke annet enn å smile bredt tilbake mot alle smilene jeg møter!

Her er kroppen full av sprell og glade endorfiner etter ei artig økt med FitnessBall.

[spacer height=»20px»]

Lene er både yogalærer, fotsoneterapeut og massør, og hun tok oss gjennom ei frisk og styrkende økt Hatha Yoga før vi satte oss ned på golvet og fokuserte på føttene våre. Lene hadde satt fire hovedtema:

◊ Mage / fordøyelse

◊ Rygg / nakke

◊ Stress

◊ Lymfesystemet

[spacer height=»20px»]

Vi gikk gjennom fotens ulike soner i grove trekk, før Lene begynte å demonstrere. Deltakerne fikk gå sammen to og to, og så brukte vi god tid på å trykke på hverandre. Det var delvis deilig, delvis litt vondt og delvis veldig vondt. Ingen tvil om at det kjentes når man virkelig traff et problemområde…

 

Æ bli helt svett i hendern!

 

var det ei som utbrøt da partneren hennes trykket til. Selv måtte jeg neste rope da Lene begynte å knipe i ‘svømmehuden’ mellom tærne mine. Au! Lymfesystemet mitt fikk kjenne litt tough love i dag – det trengte det helt sikkert.

[spacer height=»20px»]

Her kan du se noen glimt:

Fra storetåa og hele veien ned langs innsiden av foten er ryggsøylens punkter å finne. Etter et godt klyp i storetåa, innledet deltakerne gjerne med en massasje som stimulerte ryggen.

Det er ikke bare under føttene at vi har disse sonene, også i hendene og ørene finner vi punkter og områder vi kan stimulere.

[spacer height=»20px»]

Vi takker Lene for at hun tok turen og håper hun kommer tilbake – dette vil vi ha mer av, både yogaen og trykkinga ga mersmak!

[spacer height=»20px»]

Det er mye trøkk for tida, og det er fantastisk artig at folk er så glade og positive og fornøyde. Fryd! Også avisa NA tok turen innom oss denne uka, det syns jeg var skøy.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Vi har plass til flere menn og flere damer i rekkene, det er fortsatt både hjerterom og husrom i rikelig monn på Inspira. Jeg har innmari lyst til å få folk til å forstå at det ikke er noe som heter å være for stiv til yoga. Eller for gammel. Nei vet du hva – du er verken for stiv eller for gammel, yoga er for alle. Kanskje spesielt deg som er stiv og støl!

[spacer height=»20px»]

Kom som du er!

[spacer height=»20px»]

Du er mer enn bra nok.

[spacer height=»20px»]

Ønsker du å titte litt på hvilke timer du kan velge mellom til uka er det bare å klikke her

[spacer height=»20px»]

Siste rest av søndagen skal jeg tilbringe i sofaen. Faktisk ♥ Strikketøyet, et glass lakrisdrops og Netflix venter meg – nå skal det lades opp til ei ny og heftig uke. Håper du koser deg der du er!

[spacer height=»20px»]

Alt godt // Grete