Vi klarte det! #takketale

august 25, 2017 Inspira AS

Velkommen til Verftsgata 22 – Inspira har nå flyttet inn! Og etter ei blomstrende første uke kan vi ikke annet enn smile ♥  H U R R A !

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Tusen, tusen, tusen takk for alle klemmer, smil, blomster, samtaler og besøk. Takk for all tålmodighet og takk for all hjelp. Takk for at dere kommer, og ikke minst takk for at dere trives! Inspira er ingenting uten alle dere fine kunder, jeg setter pris på hver og en av dere.

[spacer height=”20px”]

En rosestrødd, tårevåt, gullkantet og ydmyk takk går også til de som gjorde Inspira til det DrømmeStedet det nå er. First and foremost, min kjære mann, Vaktmesteren. Eller, som han jo selv kaller seg: Enhetsleder for teknisk divisjon. Per Anders, du er det rauseste mennesket jeg kjenner! Eller, kanskje du må tåle dele denne førsteplassen med pappa Steinar. Dere to har betydd alt. Måtte arbeidstilsynet aldri få innsyn i hvor lange dager (og netter) dere to jobbet!

[spacer height=”20px”]

Våre fire små (som ikke er så små lenger) fortjener også å bli nevnt. Vi er så imponerte og stolte og glade, dere har stått i byggeprosessen sammen med oss med stor tålmodighet og enda større arbedsvilje. Jeg tør påstå at få unger og ungdommer er like drevne som dere med drill, spikerpistol og hammer. Godord, et klapp på skuldra, det å få være sammen med oss og en og annen pizza har vært eneste belønning. Takk ♥ Inspira er deres.

[spacer height=”20px”]

Så fortjener huseierne den største takk og respekt for måten de har jobbet sammen med oss. Vi har fått frie tøyler til å utforme Inspira nøyaktig som vi ville, ned til den minste centimeter. Tusen takk for rå samarbeidsvilje, løsningsfokus og tillit!

[spacer height=”20px”]

Til slutt vil jeg sende en takk til alle dugnadsarbeidere. Jeg har blitt svett i øyenene flere enn en gang i møte med ønsket og viljen til å bidra. Wow! Bare wow. Åse, Kari, Elisabeth, Marianne, Torstein, Kjell, Hanne, Emrik, Simon, Jo, Are, Rune. Kanskje er det også på sin plass å sende en takk til den noe beduggede mannen som på sin tur hjem fra martnasfest natt til søndag fant ut at han skulle komme bort til oss for å insisterende holde i plankeenden mens Per Anders saget. Navn ukjent, men læll – han ville bare hjelpe.

[spacer height=”20px”]

Til deg som enda ikke har vært innom oss på Inspira-brygga: Velkommen! La oss gi deg påfyll av godfølelse – jeg er sikker på at du fortjener det.

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Alt godt // Grete