Fredag

juli 14, 2017 Inspira AS

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Fin, ja?

[spacer height=»20px»]

Joda, gjennom store deler av åttitallet var det blant annet dette jeg drev med. Hoppet fra steiner og disser og stoler, turnet rundt på golvet, klatret i døråpninger og trær og lekestativ. Ikke alltid iført badehette, må vite… Jeg er kanskje ikke like spretten og uredd i dag, men jammen er jeg heldig som fortsatt får lov til å bruke dagene mine på å utforske kropp, muligheter, grenser, aktivitet, hvile og godfølelse! Er takknemlig for det ♥

[spacer height=»20px»]

Helga nærmer seg, nå har jeg bare en Personlig Yoga-kunde og bittelitt kontorarbeid igjen før jeg pakker ryggsekken og drar til fjells. Hytta og naturen er min aller beste ladestasjon, når jeg er i fjellet slapper jeg av og henter nye krefter. Og denne helga skal jeg samle krefter til å lempe treningsutstyr på mandag og veggplater på tirsdag – og så har jeg flere kvelder med trening og yoga å glede meg på. Mulig jeg supplerer med litt spinat for å gjøre meg klar til neste ukes aktiviteter!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Jeg håper du også har noe fint å se fram i mot denne fredagen. Alt godt til deg og dine

// Grete