Fredag

juli 14, 2017 Inspira AS No comments exist

Fin, ja?

Joda, gjennom store deler av åttitallet var det blant annet dette jeg drev med. Hoppet fra steiner og disser og stoler, turnet rundt på golvet, klatret i døråpninger og trær og lekestativ. Ikke alltid iført badehette, må vite… Jeg er kanskje ikke like spretten og uredd i dag, men jammen er jeg heldig som fortsatt får lov til å bruke dagene mine på å utforske kropp, muligheter, grenser, aktivitet, hvile og godfølelse! Er takknemlig for det ♥

Helga nærmer seg, nå har jeg bare en Personlig Yoga-kunde og bittelitt kontorarbeid igjen før jeg pakker ryggsekken og drar til fjells. Hytta og naturen er min aller beste ladestasjon, når jeg er i fjellet slapper jeg av og henter nye krefter. Og denne helga skal jeg samle krefter til å lempe treningsutstyr på mandag og veggplater på tirsdag – og så har jeg flere kvelder med trening og yoga å glede meg på. Mulig jeg supplerer med litt spinat for å gjøre meg klar til neste ukes aktiviteter!

Jeg håper du også har noe fint å se fram i mot denne fredagen. Alt godt til deg og dine

// Grete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.