Gjesteblogg: Du er allerede din beste versjon

juni 1, 2017 Inspira AS No comments exist

Du har alt du trenger i deg!

Denne uka har jeg satt av til å være litt ekstra snill med meg selv. Det blir tid til å gå turer, til enkle yogaøvelser, til å bare være og ikke ha full fres og full agenda hele tiden.

Hvis jeg bare tenker meg om en øyeblikk her så går det opp for meg at slik er de fleste ukene mine nå – de er indrestyrt. Jeg lytter mer til meg selv og kroppen min og følger signalene jeg får.

Det startet med en aha-opplevelse. Kanskje ikke en av de du kan få sånn helt plutselig når du forstår noe helt nytt, nei, til meg var det mer som at jeg gradvis så klarere hva som er bra for meg.

Hold dere fast folkens – det som er bra for oss er også bra for omgivelsene våre, familien vår og businessen vår.

Jeg har begynt å forstå hvor kommer de geniale ideene og løsningene egentlig kommer fra. Jeg trodde som de fleste av oss at det smarte kanskje kom fra noen andre, at det jeg skulle bygge selve fundamentet eller grunnmuren for bedriften (og livet) på var å finne utenfor meg selv. Det er det ikke!

 

Nøkkelen til vår genialitet

Kanskje har du også gått i den samme fella som mange før deg og trodd at alle andre enn deg selv har svarene?

Kanskje har du det meste av gründerlivet ditt jobbet med å forbedre deg ut fra andres ideer og tanker om hva som måtte være best for deg og bedriften din?

 

Men hvem var det egentlig som fant på at vi best frigjør vårt eget og businessen vår sitt potensiale ved å få hjelp og råd fra alle andre?

Jeg mener ikke nødvendigvis at utviklingsprogram, kurs og lignende er bortkastet energi og penger. Det er bare ikke der de viktigste svarene og ideene ligger..

Svarene ligger i deg selv. I ditt indre, i din livskraft som alltid
er der for oss finnes også din indre vise “stemme” som bare vet
hva som er aller best, riktig og genialt for deg og din bedrift nå. 
.

Sunt bondevett

Jeg snakker med mange gründere som har hatt gyldne øyeblikk hvor denne vise stemmen eller kraften i dem selv ga dem akkurat det de trengte. Alle har vi dette i oss, både jeg, du og alle andre har denne vise kilden i oss selv.
.
11986608_1654128638138411_7113910364758636019_n
 
Det å ganske enkelt bare kunne få være seg selv har blitt utrolig viktig for meg. Og nå vet jeg at bare jeg gir meg selv ro og anledning til å lytte innover – vil de beste løsningene, svarene og ideene bare komme til meg.
.
Å forstå dette har gitt meg en helt ny ro og trygghet både i arbeidet med utvikling av bedriften, men også i livet og hverdagen generelt. Denne erfaringen vil jeg gjerne dele med deg.
.

Dine svar ligger godt gjemt i deg selv, og bare venter på at du skal pakke dem ut. Vil du høre mer om dette så sjekk ut dette webinaret vi holdt nå i vår:

Klikk her: GRUNNMUREN du kan skape hva som helst ut fra – webinaropptak

Beste hilsen fra Snåsa,

Kristin

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.