Self Love Yoga

mai 29, 2017 Inspira AS

Akkurat i dag er formen så där, jeg er liksom litt slapp i sluffen. Ikke syk, ikke dårlig, bare litt slapp. Og i en alder av 37 har jeg endelig skjønt hva det betyr: Jeg trenger å hvile.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Jeg vet at jeg er kjapp til å ‘bounce back’ bare jeg får ladet batteriene, og heldigvis er det ikke så vidløftig. Løsningen i dag ble [spacer height=»20px»]

◊ Hjemmekontor, hvilket vil si at jeg jobber fra sofaen med tekoppen innenfor rekkevidde

◊ 45 minutter tennisball-terapi, noe som både gir meg hvile og samtidig gjør godt for ryggen min

◊ Ei økt med mild og snill yoga midt i arbeidsdagen

[spacer height=»20px»]

Og akkurat den yogaøkta, den deler jeg gjerne. Jeg døpte serien Self Love Yoga, her handler det om å gi seg selv egenomsorg. Behagelige klær, tøfler, masse puter… Deilig!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Skal toppe det hele med en liten dupp på sofaen ettermiddag, tenkte jeg. En sånn luksusmandag gjør meg fit for fight igjen på et blunk – og bra er det, for i kveld er det fullt trøkk på Inspira. Først Sterk & Stram, deretter Pilates og så avsluttes kvelden med Yin Yoga. Åh, jeg gleder meg!

[spacer height=»20px»]

En annen ting jeg gleder meg til er å dele et inspirerende innlegg fra en av mine mentorer, Kristin Landsem. På torsdag er hun gjesteblogger her på Inspira, og hun skriver om det å lytte til sin egen indre stemme.

[spacer height=»20px»]

Kristin og meg, en dag i juni i fjor. Det var akkurat denne dagen at Inspira-bloggen ble født.

[spacer height=»20px»]

Until next time: Ha en fin mandag. Vær snill med deg selv og nyt sola!

Med varme // Grete