We are live, err’one!

mai 11, 2017 Inspira AS

Yup, yes, ja – nå er vi i gang, Inspira LIVE bredte vingene sine og fløy ut av hendene mine i går. Så gøy!

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Det startet som et hjertesukk fra noen av mine fine yogavenner som bor et godt stykke unna Namsos, og ideen vokste seg sterkere for hver kommentar jeg fikk fra folk rundtomkring – det viste seg at det var mange som ville gjøre Inspira-yoga. Så stas! Til slutt var det en oppmuntrende kommentar fra en av de flotte damene i Madam Meyer-styret som ga meg dyttet til å skape Inspira LIVE, og nå, et par uker etter er vi i gang.

[spacer height=”20px”]

Her kan du lese mer om Inspira LIVE[spacer height=”20px”][spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Dette medlemskapet gir tilgang til en digital portal for yoga og trening. Jeg kommer helt enkelt inn i skjermen din og byr på det som måtte friste av yoga og trenng. Lange og korte filmer med varierende intensitet og sjanger, lydfiler, ferdigsnekrede treningsopplegg og artikler – det er det du vil finne i Inspira LIVE.

[spacer height=”20px”]

Webdesigneren min driver fortsatt og pusler med plattformen, så inntil videre følger jeg opp LIVE-kundene på to vis:

[spacer height=”20px”]

1  |  Jeg holder personlig kontakt via mail, slik at jeg får sendt videoer og lydfiler utifra den enkeltes interesser. Jeg spør ‘Hva har du behov for / lyst på?’ og får ei tydelig bestilling i retur, noe som gjør at jeg kan skreddesy innholdet.

[spacer height=”20px”]

2 |  Jeg streamer live og legger ut materiale på medlemmenes hemmelige Facebook-gruppe. I morges la jeg ut en 33 minutter lang Yoga Core-økt, og det neste jeg skal streame er LunsjYoga for kontorrotter. Ei økt for nakke og skuldre, det har jeg selv god bruk for i disse dager.

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Med en månedspis på 49 kroner og ingen bindingstid er Inspira LIVE tilgjengelig for alle og enhver. Stikk hodet innom, prøv selv!

[spacer height=”20px”][spacer height=”20px”]

Håper vårsola skinner i hjertet ditt og at du får en rettelig fin torsdag.

Alt godt // Grete