Mantra-magi

mai 1, 2017 Inspira AS

Det siste året har jeg blitt mer og mer glad i å synge mantra. Jeg skal ikke gå i dybden på alt det gode mantrasang kan gjøre for oss, jeg nøyer jeg meg helt enkelt med å si at det føles utrolig bra! Og i kveld har jeg denne godfølelsen i kropp og sinn, fra innerst til ytterst. Jeg hadde nemlig gleden av å være deltaker på en time MediYoga på Inspira i kveld, der Dagny Oddvik guidet oss gjennom ei velgjørende økt.

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Dagny blir å treffe på Inspira til høsten også, da skal hun kjøre åpne timer i MediYoga for alle som har lyst til å være med. Anbefaler deg å prøve!

[spacer height=»20px»]

Her kan du forresten høre et av mantraene vi sang i kveld, dog med en litt annen melodi. Det finnes flere ulike varianter av ett og samme mantra, denne varianten er min favoritt.[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

God kveld til deg!

// Grete