Yogadag for store og små

april 30, 2017 Inspira AS No comments exist

Akkurat i det vi begynte å lande etter workshopen med Henriette så surfet vi opp på en ny deilig yogabølge på lørdag, da hadde vi nemlig besøk av selveste Tora Altin på Inspira. Tora underviser yoga i Steinkjer-området, og er en lærer jeg har fulgt på avstand ei stund. Og du godeste min, så fint det var å endelig få oppleve henne live!

Vi innledet dagen med FamilieYoga. 11 store og små kropper kikket gjennom uglebriller, surfet bølger, lagde trær og kikket innover – yoga med barn er rett og slett GØY. Ikke minst var det artig for min 7-åring å få ha en annen yogalærer enn mammaen sin, hun koste seg som bare det!

Det var en SUPER dag, så jeg har store planer om å lure Tora tilbake til Inspira ved første anledning!

Neste Inspira-workshop er under planlegging as we speak, så fort vi bare klarer å finne ei ledig helg så kommer Lene Tronseth fra Stjørdal til oss for å stelle i stand en deilig og lærerik dag. Lene er også fotsoneterapeut, så vi planlegger å lage en temadag der yoga og fotsoneterapi skal få gå hånd i hånd for å gi oss et indre løft. Vi har ikke helt landet på tema ennå, men vi har pratet om å vie en dag til enten mage og fordøyelse eller til å pleie ryggen. Her er vi åpne for innspill, så kom gjerne med ønsker!

 

Nå venter Maple Walnut-is, te, Sherlock Holmes, sofaen og Mannen. Håper du koser deg du også!

Alt godt // Grete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.