‘Du burde kjørt live-yoga på nett!’

april 27, 2017 Inspira AS

Norge er et langstrakt land, og jeg er så heldig å ha yogavenner både i nord og i sør. ‘Åh, jeg skulle ønske at Inspira var nærmere!’ er et av de hyggelige hjertesukkene jeg får høre med jevne mellomrom – ‘for da hadde jeg vært fast medlem på yogatimene dine’. Det er jo veldig, veldig hyggelig å få sånne tilbakemeldinger, samtidig som jeg så inderlig skulle ønske at Inspira kunne tilby noe konkret til disse fine yogavennene mine. [spacer height=”20px”]

Så demret det for meg at kanskje jeg kan tilby dem noe…

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Kanskje kan vi rett og slett lage noe som heter ‘Inspira LIVE’ der yogatimer og treningsøkter legges ut på nett?

Så kan den enkelte logge seg inn og joine uansett om bosted er Karasjok eller Moss, uansett om det er intervalltrening eller yoga som står på ønskelista.

[spacer height=”20px”]

Hmm….hva tenker du – kunne Inspira LIVE vært noe? Kjenner du noen som foretrekker å yoge og trene hjemme, eller som bor så langt unna at en slik digital løsning hadde vært midt blinken? Hmm igjen… Dette skal jeg gruble litt videre på! Kanskje noen av dere har noen kloke innspill i denne saken?? Jeg er vid åpen for feedback, så fyr løs hvis du har noen glupe tips du vil dele!

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

På tampen så kan jeg røpe at jakten på Inspiras nye hjem fortsatt pågår. [spacer height=”20px”]Den tekniske tilstanden på lokalet vi hadde lyst til å kjøpe var dessverre litt grimmere enn vi hadde ønsket oss, så pr nå er det prosjektet lagt på is. Jeg har vært i kontakt med flere eiendomsaktører i byen og i ettermiddag skal vi på nok en visning. Det er så spennende, at!

[spacer height=”20px”]

Som alltid tar jeg gjerne mot tips fra dere lesere, så hvis du vet om et lokale sentralt i Namsos som hadde vært helt perfekt for Inspira så er det bare å sende meg et pip. Jeg har håp om å få landet en deal i løpet av de nærmeste ukene.

[spacer height=”20px”]

Enn så lenge, alt godt til deg og dine // Grete