Alle som trener på Inspira vet at…

april 9, 2017 Inspira AS

Er det ei stilling jeg syns er kraftig undervurdert, så er det å sitte på huk. Yes, noe så enkelt som det! Jeg baker det inn i så godt som alle timene mine på Inspira, for det er så godt for kroppen å få sitte med rumpa sluppet godt ned. Medisin for min rygg, i alle fall.

[spacer height=”20px”]

Prøv gjerne denne serien:

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Ta deg så god tid som du bare vil i hver av stillingene, lytt til kroppen og gjør det som føles bra. Og så skal jeg si en ting før jeg slipper deg helt:

Ikke stress om hælene dine ikke kommer helt nedi golvet. Kan være at de henger litt ‘i løse lufta’, ikke la det bekymre deg – vi er alle skapt forskjellig. Bare slipp dem så godt ned som det lar seg gjøre for deg, så er det bra nok.

[spacer height=”20px”]

Føles det bra? Håper det!

Alt godt // Grete