Snart påske!

april 7, 2017 Inspira AS No comments exist

På fredagen før påske er det vel helt innafor med litt snop, syns du ikke? Jeg er glad i både søtt og salt, og aller best smaker godteriet når jeg har laget det selv. Før jeg reiser til fjells skal jeg lage meg en god ladning av disse godtekulene:

Her er oppskriften:

○ 1 stor kopp dadler
○ 1 stor kopp nøtter (velg dine favoritter)
○ 1 ts ekte vaniljepulver
○ 1 ss sesamfrø (eller andre frø/gryn)
○ 1 ss cocosa (kokosolje)
○ 1 ss peanøttsmør
○ Litt salt og en god dæsj honning

Dette durer jeg sammen i foodprosessoren før jeg triller kuler. Er ikke deigen seig nok så trenger du mer dadler, en den for myk og fudgy trenger du mer nøtter. Sett gjerne deigen i kjøleskapet før du skal trille ut kulene, da er det gjerne lettere å få dem fine. Oppbevares i kjøleskap eller fryser, og nytes med en god kopp te eller kaffe attåt.

Her innledes helga med tre bursdager, aking, grilling og besøk til min søsters nye hytte, før vi setter kursen mot Røde Kors-hytta mandag morgen. Der blir vi i fem dager, før vi runder av påske opp vårt eget hytteparadis sammen med familie og venner. Mye å se fram i mot ♥ Jeg ønsker deg ei riktig fin palmelhelg, og så håper jeg du likte oppskrifta!

Alt godt // Grete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.