Snart påske!

april 7, 2017 Inspira AS

På fredagen før påske er det vel helt innafor med litt snop, syns du ikke? Jeg er glad i både søtt og salt, og aller best smaker godteriet når jeg har laget det selv. Før jeg reiser til fjells skal jeg lage meg en god ladning av disse godtekulene:

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

Her er oppskriften:

○ 1 stor kopp dadler
○ 1 stor kopp nøtter (velg dine favoritter)
○ 1 ts ekte vaniljepulver
○ 1 ss sesamfrø (eller andre frø/gryn)
○ 1 ss cocosa (kokosolje)
○ 1 ss peanøttsmør
○ Litt salt og en god dæsj honning

[spacer height=»20px»]

Dette durer jeg sammen i foodprosessoren før jeg triller kuler. Er ikke deigen seig nok så trenger du mer dadler, en den for myk og fudgy trenger du mer nøtter. Sett gjerne deigen i kjøleskapet før du skal trille ut kulene, da er det gjerne lettere å få dem fine. Oppbevares i kjøleskap eller fryser, og nytes med en god kopp te eller kaffe attåt.

[spacer height=»20px»]

Her innledes helga med tre bursdager, aking, grilling og besøk til min søsters nye hytte, før vi setter kursen mot Røde Kors-hytta mandag morgen. Der blir vi i fem dager, før vi runder av påske opp vårt eget hytteparadis sammen med familie og venner. Mye å se fram i mot ♥ Jeg ønsker deg ei riktig fin palmelhelg, og så håper jeg du likte oppskrifta!

[spacer height=»20px»]

Alt godt // Grete