Litt business og litt bryllup

april 4, 2017 Inspira AS

Da jeg en kveld for tre år siden mumlet i halvsøvne til min kjære ‘Du, jeg tror jeg avslutter denne utdanninga og heller starter et yogasenter, jeg. Jeg vil gå all in’ mumlet han like søvnig tilbake ‘Åja? Okei. Det fikser du’. Jeg skjønner at denne søvnige dialogen ikke nødvendigvis virker som en big deal, men den er det!

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

For denne enkle tillitserklæringa fra min bedre halvdel markerte starten på en periode med urokkelig støtte og hjelp fra Hjemmefronten. Jeg har sagt det tidligere, og jeg sier det igjen: Det betyr all verden som gründer å ha full støtte fra de hjemme. All verden ♥ For det er krevende. Det er utrygt, det er mye arbeid, det innebærer høyst variabel (ofte ingen) inntekt og man har et konstant trykk på seg for å prestere. Det er tøft, det er heftig. Og jeg digger det.

[spacer height=»20px»]

Fram til nå er det jeg som har vært businessdama, og så har han vært den gode hjelperen. På Inspira er han Vaktmesteren, hjemme er han superpappa og chef. Viktig, men alltid i kulissene. Men ikke nå lenger…

[spacer height=»20px»]

    [spacer height=»20px»]

For nå har vi stiftet aksjeselskap sammen!

[spacer height=»20px»]

Yup, nå har vi to aksjeselskaper å drifte. Og det føles bra! Vi har nemlig planer om å kjøpe Inspiras neste lokale, i stedet for å leie så vil vi eie. Egenkapitalen er på plass og vi har fått lovnad på et bygg som vi begge har veldig lyst på. Kontrakten er dog ikke underskrevet, så jeg kan ikke si noe om dette Drømmestedet vårt riktig ennå – både dere og vi må smøre oss med tålmodighet en liten stund til. Så fort vi vet at avtalen er i boks så skal dere få høre!

[spacer height=»20px»]

Så er det sånn at Vaktmesteren og jeg inngikk en annen avtale for noen uker siden… Og selv om jeg er litt tilbakeholden med å dele for mye fra bryllupet vårt, så gir jeg etter for (det veldig hyggelige) presset og legger ut noen små glimt.

[spacer height=»20px»]

Vi ble standsmessig kjørt inn på tunet. Hest med dombjeller, nydelig vær, god stemning – sånt man drømmer om!

[spacer height=»20px»]

Fra Fætten, et nydelig uteområde på andre sida av elva. Vinterparadis!

[spacer height=»20px»]

Sånn så vi ut mesteparten av helga; ullundertøy, luehår, lite stæsj og sminke. Herlig – passa oss utmerket!

[spacer height=»20px»]

Stor stas for ungene å få sitte på sleden.

 

[spacer height=»20px»]

Mannen holdt tale han også! Tror nesten han likte det…

[spacer height=»20px»]

[spacer height=»20px»]

That’s it, mer får dere ikke! Men det var ei uforglemmelig, fin, hjertevarm, koselig, avslappa, romantisk og artig helg – ei drømmehelg for både store og små.

[spacer height=»20px»]

Så er det bare å krysse fingrene for at også avtalen om å kjøpe Inspiras nye hjem går like fint for seg! Inntil vi vet mer; alt godt til deg og dine // Grete