Noen flere som har det sånn?

mars 31, 2017 Inspira AS

 

I januar ligger det plutselig ei fiskesnelle på nattbordet.

I februar begynner han å snakke om at laksesesongen nærmer seg (den starter ikke før i juni..!), og tilbringer skremmende mye tid på det som fins av fiskegrupper på Facebook. Spørsmål besvares bare sporadisk dersom jeg ikke spør om noe direkte fiskerelatert.

I mars biter han negler i påvente av fordelingen av fisketider – ‘laksetrekkinga’ er som et religiøst rituale. Han romsterer i garasjen, inspiserer vadebuksene, finner ut at han nok trenger en ny håv. Ny fiskestang bestilles fra Tyskland.

I april begynner wobblerne å dukke opp på spisebordet og kjøkkenbenken, og du får bare et ullent ‘Tjaa, vi må nesten vente og se litt’ når du spør om årets sommerferie. Han innbiller seg at det barna ønsker seg mest av alt til alle bursdager er fiskeutstyr.

Gjennom hele mai har han et glassaktig blikk det meste av tiden, og mystiske små pakker fra Finland dukker stadig opp i postkassa. ‘Njæ, de er egentlig ganske billige, disse wobblerne… Jooo, de er håndlagede… Men denne med blått i seg blir knallbra når det er nordavind!’

I juni, juli og august er det bare å glemme å få oppmerksomheten hans med mindre du ikler deg vadere og stiller deg i veien for han i elva.

Eneste sjansen du har for noe kjærestetid er hvis du stirrer han i senk og sier ordet haill… #googleit

…..

Jepp; jeg er ei Lakseenke!

 

– og jeg er ikke alene, det er mange av oss. Og nå har jeg sammen med Anne Ovidie Hagerup ved Grande Gaard i Overhalla kommet fram til at nå er det på høy tid at det stelles litt godt med alle forsmådde fiskefruer, så vi inviterer i august til Lakseenke-weekend! Det blir ei helg i landlige omgivelser med masse god mat og vin, fliring, yoga, egenpleie og naturopplevelser. Ei real jentehelg!

 

Og såklart: Det er ikke et opptakskrav at din kjære fisker laks, denne helga er åpen for alle som vil ha seg ei vitamininnsprøytning før skolestart og høsthverdagen tar over.

 

 

Følg med her for å holde deg oppdatert om program og annen informasjon. Bilder fra Ro, stedet vi skal overnatte kommer snart – bare å glede seg ♥

 

Og med det eneste bildet av undertegnede som laksefisker ønsker jeg deg ei riktig fin helg!

 

Definisjon på tilstanden ‘nyforelsket’: Når du som ikke liker båter, ikke liker elver og ikke liker å fiske blir med kjæresten på en firetimers fisketur i sludd og hagl… 🙂

[spacer height=»20px»]

Ha ei fin helg! Alt godt // Grete