Yang Flow

mars 13, 2017 Inspira AS No comments exist

Når du trenger ny energi, når kroppen trenger litt ekstra hjelp for å våkne eller du vil bygge opp godfølelsen i kroppen, da er det digg å gjøre Yang Yoga. Denne snutten fikk navnet ‘Fri Flyt’, rett og slett fordi jeg ikke følger noen oppskrift – jeg bare flyter.

Hva syns du? Likte du øvelsene? Det var i alle fall en nydelig start på dagen. Etter denne økta dro jeg og jentene på 7 og 11 på ridetur sammen med husfrua på Orkelbogen, Lene. Det var så vakkert, det var som å være inne i et norsk postkort. Vinteridyll!

Idyllen fikk en liten ripe i lakken da min skjønne Døla-hest fant det for godt å gå over i trav i stedet traust, trygg rusling. Hoi, som jeg skvatt! Så det var bare å konkludere med at døtrene var mange hakk tøffere enn moderen – jeg foretrekker litt late, rolige hester. Men gøy var det!

Litt sprell foran peisen hører med

Uansett; føl deg fri til å bli med på flyten i videoen. Den ga meg en flying start å dagen, i allefall.

Husk: Det handler om å få yogaen til å passe til en selv, ikke omvendt. Det står ikke et ‘yoga-politi’ ved siden av matta di, klar til å arrestere deg hvis du gjør noe som viker fra skriften. Så gjør yogaen til din, gjør yoga som gjør deg godt. Tilpass, endre, modifiser, hopp elegant over det som ikke funker for deg eller legg til noe ekstra; whatever feels good – gjør det ♥

Alt godt // Grete

 

PS Syns du at Orkelbogen ser ut som et sted du kunne tenke deg å besøke, titt innom Orkelbogen sin nettside. Anbfales varmt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.